ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Auchan áruhitellel Ön bármely Auchan áruházban vásárolhat. Legyen szó mosógépről, tévéről, számítógépről, hűtőről, vagy okos telefonról, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott terméket azonnal hazaviheti, ezt követően kell törlesztenie az előre meghatározott havi részletekben. Az áruhitel forint alapú, fix kamatozású, így a havi törlesztőrészlet garantáltan nem változik a futamidő alatt.

Előnyei

ido picto
Gyorsan, a vásárlás helyszínén választ kaphat hitelkérelmére.

 

kosar pictoEgyszerűen, akár készpénz nélkül is vásárolhat, nem kell mást tennie, mint a hiteligényléshez szükséges dokumentumokat bemutatnia a hitelügyintéző kollégának. A megadott adatok és dokumentumok alapján, a helyszínen akár azonnal megtörténik a hitelbírálat és szerződéskötés.

 

szamologep pictoRugalmasan választhat. Hiteltermékeink széles skálájából szabadon választhatja meg az Ön számára leginkább megfelelő hitelösszeg és futamidő kombinációt a családi költségvetéséhez mérten. A hitel összege akár 1 000 000 Ft-ig igényelhető és akár 48 hónapos futamidőre is elérhető.

 

esernyo pictoBiztonságban érezheti magát. Hitelfedezeti biztosításunk segítségével felkészülhet a váratlan eseményekre is, hiszen halál és rokkantság esetén teljes tartozását, illetve keresőképtelenség esetén 6 havi törlesztő részletét a biztosító fizeti.

 

 

Ne hagyja, hogy a megvásárolt
terméke védtelen legyen!
Igényeljen Auchan garancia biztosítást!

 

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges önrész bevezetése a hitel felvételekor?

Áruhitel esetén a szükséges önrész nagysága konstrukciónként változik és függ a vételár nagyságától. Kérjük, a részletek felől érdeklődjön az üzletben.

 • 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül
 • 200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a
 • 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a

Milyen feltételekkel igényelhetek áruhitelt?

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt.

Milyen dokumentumok szükségesek a hiteligényléshez?

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

 • érvényes útlevél és lakcímkártya, vagy

magyar hatóság által kiállított

 • érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • érvényes új típusú, kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya.

Azon személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány.

 • Egyéb dokumentum: Érvényes adóigazolvány
 • Lakcímet igazoló egyéb okmányok:

Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:

Ha Ön munkavállaló:

30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (az Oney Magyarország Zrt. formanyomtatványa, vagy az Oney Magyarország Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás

Ha Ön vállalkozó:

Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás

Ha Ön őstermelő:

Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás

Ha Ön nyugdíjas:

Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

Reprezentatív példa: Vételár: 625 000 Ft; Önrész: 125 000 Ft; Hitel teljes összege: 500 000 Ft; Hitelkamat mértéke és típusa: 30,67% Rögzített éves ügyleti kamat; Hitel futamideje: 36 hónap; THM: 35,37%; A törlesztőrészlet havi összege: 21 409 Ft; Fizetendő teljes összeg: 770 724 Ft; Hitel teljes díja: 220 724 Ft.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok