A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

AK Landing banner

 

Új Auchan kártyájával most egy vásárlása visszajárhat!

 

AK Laning kep 2Most igazán megéri Auchan kártya tulajdonosnak lenni!

Igényeljen Auchan kártyát 2021. május 20. és június 30. között és első vásárlása 10%-át visszakaphatja Bizalompontokban! 

 

 

 Laning kep

 

 

 

 

 

 

 

 

Részletekről érdeklődjön kollégáinknál az Auchan Pénzügyi Sarokban!

*Az ajánlat a 2021. május 20 - június 30. között újonnan igényelt Auchan kártyákra vonatkozik. Az ajánlat keretében az Auchan kártyájával a kártya kibocsátását követő 40-dik napig végzett legelső vásárlás összege 10%-ának megfelelő utólagos Bizalompont jóváírást adunk közvetlenül a Bizalompont egyenlegére, maximum 20.000 Bizalompont értékben. A vásárlás történhet Első Vásárlás Bizonylattal is. A jóváírás utólagos jóváírás keretében, a figyelembe vett időszakot követően, 2021. szeptember 15. napjáig történik, közvetlenül Bizalompont számlaegyenlegére. Az akció egyéb kereskedelmi akcióval nem vonható össze, az ONEY az ajánlati kötöttséget kizárja. Az Auchan kártya hitelkártya, kibocsátója az ONEY Kft, az ONEY Magyarország Zrt., amely a hitelkeretet tartja rendelkezésre, a hitelbírálat jogát fenntartja. További részletekről a Részvételi szabályzatban, valamint a www.oney.hu oldalon tájékozódhat.

Auchan hitelkártya THM: 36,83% (375 000 Ft, 1 év)