Elszámolási és forintosítási információk

Telefon: +36 1 888 0000    |    Email: oney@oney.hu    

  • Auchan kártya

    Olyan kártya, mellyel a piacon egyedülálló kedvezményeket vehet igénybe az Auchan áruházakban és benzinkutakon, valamint bárhol egyszerűen, kényelmesen és gyorsan fizethet a MasterCard PayPass funkciónak köszönhetően! Ráadásul 2016. szeptember 15-től már az Auchan Bizalomkártya előnyeit is élvezheti Auchan kártyája részeként!

    Legyen kéznél mindig! Önnek még nincs kártyája? 
    Próbálja ki kockázat nélkül, az első éves kártya díj 0 Ft!

     

  • 1

szemelyes

IGÉNYELJE SZOLGÁLTATÁSAINKAT ELÉRHETŐSÉGEINKEN !

 

Kérje munkatársaink segítségét akár személyesen is! Az Auchan Pénzügyi Sarokban mostantól széleskörű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Intézze pénzügyeit kényelmesen, percek alatt!

 

Bank yellow

ÁTUTALÁS KÉSZPÉNZFORRÁS SZOLGÁLTATÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Szolgáltatásunkkal átutalást kérhet saját vagy házastársa lakossági bankszámlájára. Töltse le a Készpénzforrás igénylőlapot, és juttassa el kitöltve az Oney Magyarország Zrt. címére, vagy igényelje otthonról telefonon a +36 1 888 0000-ás számon, vagy küldjön SMS-t a +36 30 344 4024-re. További információkért illetve az SMS-ben küldendő szövegért kattintson ide!


 

 Nyil yellow

HITELKERETÉNEK EMELÉSE

Kérheti Auchan kártyája hitelkeretének emelését egészen 800 000 Ft-ig. Töltse le a kitöltendő Hitelkeretemelési kérelmet és kitöltve juttassa el az Oney Magyarország Zrt. részére. További részletek az alábbi oldalon!


 

esernyo yellow

HITELFEDEZETI BIZTOSÍTÁS AUCHAN KÁRTYÁJA MELLÉ

Jó érzés tudni, hogy vissza tudom fizetni! Ön nyugodtan alhat, mert az Auchan kártya esetleges ellopásával, elvesztésével kapcsolatos félelmekre megoldást jelent a hitelfedezeti biztosítás. A hitelfedezeti biztosítás a tartozás kiegyenlítésében is segítséget nyújthat, ha valamilyen váratlan esemény (teljes és végleges rokkantság, tartós betegség, munkanélküliség vagy munkaképesség csökkenésével járó baleset vagy halál) a visszafizetést megnehezíti vagy lehetetlenné teszi. A hitelfedezeti biztosítás részletes feltételeiről tájékozódjék az Ügyféltájékoztatóból.


 

Card yellow

TÁRSKÁRTYA IGÉNYLÉS

Meglévő Auchan kártya szerződéséhez igényelhet társkártyát házastársa vagy élettársa számára. Ebben az esetben közös hitelkeretből költenek. Töltse le a Társkártya igénylőlapot, és juttassa el kitöltve az Oney Magyarország Zrt. címére.


 

SMS yellow

SMS SZOLGÁLTATÁS

Könnyen követheti Auchan kártyájával végrehajtott tranzakcióit. SMS szolgáltatásunk segítségével minden Auchan kártyás vásárlása után tájékoztatjuk aktuális egyenlegéről és a tranzakció részleteiről valamint SMS-t kap minden sikeres és sikertelen vásárlásáról, készpénzfelvételéről. A nap 24 órájában lekérdezheti aktuális egyenlegét.
Bővebben...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok