Tájékoztatjuk, hogy az ONEY Magyarország Zrt. 2023.09.01-jétől üzleti tevékenységét megszünteti.

Az alábbi elérhetőségeken tud velünk kapcsolatba lépni:

Telefonos elérhetőség: 06-1-776-7045

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi nyitvatartási időben érhető el:

Hétfő: 10:00 – 12:00
Kedd: 10:00 – 12:00
Szerda: 10:00 – 12:00
Csütörtök: 10:00 – 12:00
Péntek 10:00 – 12:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy élő hitelkártya, személyi kölcsön vagy áruhitel szerződéssel kapcsolatban a Magyar Cetelem Zrt. ügyfélszolgálata tud segítséget nyújtani a 06-1-458-6070-es telefonszámon, vagy a https://cetelem.hu/cetelem/kapcsolat oldalon keresztül.

Követeléskezeléssel kapcsolatos kérdése esetén kérjük, hogy forduljon az illetékes követeléskezelő partnerünkhöz az alábbi elérhetőségeken:

MKK Zrt.: +36 1 346 3760

Intrum Zrt.: +36 1 459 9496,

EOS Zrt.: +36 1 885 0100,

phonemailmap

Slide Background

Még biztonságosabban fizethetsz
hitelkártyáddal az interneten!

Hogyan is működik mindez?

Image

Rendeld meg a termékeket online

Image

A fizetésnél add meg Auchan kártyád adatait

Image

Add meg az Online vásárlási jelszavad

Image

A mobiltelefonodra egy SMS kódot küldünk

Image

Írd be ezt a kódot a képernyőn megjelenő ablakba

Image

A képernyőn visszaigazolást kapsz a vásárlás sikeres jóváhagyásáról

Az erős ügyfélhitelesítés szolgáltatás keretében internetes fizetéseid során kettő biztonsági elemet alkalmazunk. Az egyik az ún. Online vásárlási jelszó, mely kiegészül a már megszokott, SMS-ben kiküldött biztonsági kóddal. Ezt az Online vásárlási jelszót a Netbankban az első internetes vásárlásod előtt kell beállítanod.

A fizetés során mind az Online vásárlási jelszó, mint az SMS-ben kiküldött kód megadása szükséges a jóváhagyáshoz.

Milyen előkészületeket kell tenned,
hogy minden gördülékenyen működjön?

Elengedhetetlen, hogy Oney Netbank regisztrációval rendelkezz – társkártya birtokosok esetén is saját Oney Netbank hozzáférés szükséges!

Az ONEY Netbank felhasználási feltételeiről itt tájékozódhatsz, Oney Netbank regisztrációt itt kezdeményezhetsz. Az Oney Netbank „Adataim” menüpontjában be kell állítanod az Online vásárlási jelszót. Ne aggódj, ha esetleg elfelejtenéd, itt bármikor megadhatod újra.

Az internetes fizetés során a szokásos módon add meg kártyaadataidat, majd hagyd jóvá a fizetést a korábban beállított Online vásárlási jelszó, valamint az ekkor SMS-ben kiküldött biztonsági kód megadásával.

Amennyiben a szolgáltatás igénybevételekor öt egymást követő alkalommal rosszul adtad meg az SMS-ben küldött biztonsági kódot vagy az Online vásárlási jelszót, úgy Auchan kártyád – az internetes fizetések tekintetében – 10 percre blokkolásra kerül. Ez azt jelenti, hogy internetes fizetésre nem fogod tudni használni 10 percig, ezt követően a blokkolás automatikusan feloldásra kerül. Ez idő alatt azonban a kártya egyéb, nem internetes fizetések (áruházi vásárlás, ATM készpénzfelvétel, egyéb POS tranzakció) tekintetében továbbra is használható.

Ne késlekedj, amennyiben nem rendelkezel Netbank hozzáféréssel, regisztrálj

A biztonságos internetes vásárlás szolgáltatásról szóló
Hirdetményt itt érheted el.