Elszámolási és forintosítási információk

Telefon: +36 1 888 0000    |    Email: oney@oney.hu    

  • UTASBIZTOSÍTÁS

     

    2014. júliustól már utasbiztosítások széles termékpalettájával is ügyfeleink rendelkezésére állunk. A hazai utasbiztosítási piac egyik meghatározó szereplőjével, az UNIQA Biztosítóval állunk ügyfeleink rendelkezésére. Nálunk megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő fedezetet, ha Ön kerékpározik, lovagol, golfozik, vitorlázik, téli sportokat űz,
    vagy külföldi nyaralásra vagy hosszúhétvégére utazik is el.

  • 1

SEGÍTSÉG A BAJBAN!

A TravelHelp utasbiztosítási termék teljes körű assistance szolgáltatással áll ügyfeleink szolgálatára egészségügyi, technikai és egyéb általános kérdésekben. Szolgáltatási körében a klasszikusnak mondható baleset, betegség poggyászbiztosítás mellet megtalálható a privát felelősségbiztosítás, a jogsegély és a személyautóval kapcsolatos asszisztencia is. A telefonos forró vonal az év 365 napján 24 órában a rendelkezésére áll!


ELŐNYEI:

  • gyors, egyszerű online biztosításkötés
  • már napi 350 Ft/ fő díjtól elérhető

 

 

Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő utasbiztosítási és assistance szolgáltatási ajánlatunkat!

Azonnal online megköthető!

 

 
 
 
 
 
 
 
 

SUPER G+

A Szuper-G+ utasbiztosítás messzemenőkig szem előtt tartja a sízők igényeit mind a szolgáltatási kör, mind pedig minőség területén.

tovabb

szuper-big

YETI

A Jeti utasbiztosítás mindazok számára megfelelő lehet, akik a pályasíelés élményén kívül egy kicsit többre vágynak! Az off piste, azaz a pályán kívüli síelés és hódeszkázás egyre közkedveltebb formája a kalandvágyó sportolók között. Ha már kinőtte a sípályákat, de magasabb kockázat mellett is szeretné biztonságban érezni magát, válassza a Jeti utasbiztosítást!

tovabb

yeti-big

REGATTA

Élvezze a vitorlát tépő szél zúgását, pásztázza a horizonton megjelenő szárazföld körvonalát, legyen szó tengeri vagy folyami hajózásról, Európa egész területére kiterjedően biztosítva van a hajózás idején.

tovabb

reg-big

VELOHELP

A kerekpárosok speciális biztosítási megoldása, a VeloHelp Vital utasbiztosítás, egyedülálló mind árában, mind pedig szolgáltatás köreiben.

tovabb

velo-big

ALBATROSZ

A golfozás szerelmeseinek kifejlesztett Albatrosz utasbiztosítás az amatőr és professzionális szinten golfozóknak egyaránt elérhető, az egész világra kiterjesztett assistance biztosítás, beleértve Magyarországot is.

tovabb

alba-big

GYÖNGYHALÁSZ

Magyarországon, egyedülálló módon, az UNIQA Biztosító utasbiztosítást dolgozott ki a víz alatti világ szerelmeseinek. A Gyöngyhalász utasbiztosítást a Magyar Búvár Szakszövetség szakmai iránymutatásával alkottuk meg, így biztosítva a hazánkban egyre szélesebb körben terjedő sport kedvelőinek gondtalan időtöltését.

tovabb

buvar-big

TRAVELHELP

Az UNIQA Biztosító legnépszerűbb utasbiztosítási terméke teljes körű assistance szolgáltatással áll ügyfeleink szolgálatára egészségügyi, technikai és egyéb általános kérdésekben. Szolgáltatási körében a klasszikusnak mondható baleset, betegség poggyászbiztosítás mellet megtalálható a privát felelősségbiztosítás, a jogsegély és a személyautóval kapcsolatos asszisztencia is.

tovabb

repulo-big

VÁNDOR

Nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy gyönyörű, ismeretlen tájakat hódítson meg az ember, hiszen hazánk területe telis tele van csodálatos látnivalókkal, mesés tájakkal, ígéretes kalandokkal. A Vándor assistance biztosításnak köszönhetően a magyarországi csoportos utazások során is biztonságban érezheti magát.

tovabb

vandor-big

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok