ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

 

BLACK FRIDAY AKCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA!

Vigye el most a kiválasztott terméket nullaTHM akciónkban és fizessen később részletekben ! 

Black Friday

15ho inverz 2018

 

Legyen szó TV-ről, laptopról, okos telefonról, vagy akár kávéfőzőről, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott terméket azonnal hazaviheti, ezt követően kell törlesztenie az előre meghatározott havi részletekben.

Az áruhitel forint alapú és kamatmentes, így a havi törlesztőrészlet garantáltan nem változik a futamidő alatt.

A Black Friday 0% THM ajánlat, az Auchan akciós újságjában szereplő műszaki árucikkekre vonatkozik április 12. és 18. között, amelyet az Auchan kártyával rendelkezők, vagy igénylők vehetnek igénybe. 

Tekintse meg az Auchan Black Friday ajánlatait és vigye el a megjelölt termékeket 0% THM akciónk keretében. 
12 18

Előnyei

ido picto vszurkeGyorsan, a vásárlás helyszínén választ kaphat hitelkérelmére.

 

kosar picto vsszurkeEgyszerűen, akár pénz nélkül is vásárolhat, nem kell mást tennie, mint a hiteligényléshez szükséges dokumentumokat bemutatnia a hitelügyintéző kollégának. A megadott adatok és dokumentumok alapján, a helyszínen rövid időn belül megtörténik a hitelbírálat.

 

szamologep picto vszurkeA következő konstrukciók közül az Ön számára leginkább megfelelőt tudja kiválasztani: a 6 hó ingyen hitel  27 990 Ft vételár felett, 10 hó ingyen hitel  49 990 Ft vételár felett, a 15 hó ingyen hitel 79 990 Ft vételár felett az akciós újságban szereplő, Auchan áruházban vásárolt műszaki árucikkre igényelhető.

 

esernyo picto vszurkeBiztonságban érezheti magát. Hitelfedezeti biztosításunk segítségével felkészülhet a váratlan eseményekre is, hiszen halál és rokkantság esetén teljes tartozását illetve keresőképtelenség esetén 6 havi törlesztő részletét a biztosító fizeti.

 

 

Ne hagyja, hogy a megvásárolt
terméke védtelen legyen!
Igényeljen Auchan garancia biztosítást!

 

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges önrész bevezetése a hitel felvételekor?

Áruhitel esetén a szükséges önrész nagysága konstrukciónként változik és függ a vételár nagyságától. Kérjük, a részletek felől érdeklődjön az üzletben.

 • 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül
 • 200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a
 • 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a

Milyen feltételekkel igényelhetek áruhitelt?

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt.

Milyen dokumentumok szükségesek a hiteligényléshez?

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

 • érvényes útlevél és lakcímkártya, vagy

magyar hatóság által kiállított

 • érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • érvényes új típusú, kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya.

Azon személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány.

 • Egyéb dokumentum: Érvényes adóigazolvány
 • Lakcímet igazoló egyéb okmányok:

Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:

Ha Ön munkavállaló:

30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (az Oney Magyarország Zrt. formanyomtatványa, vagy az Oney Magyarország Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás

Ha Ön vállalkozó:

Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás

Ha Ön őstermelő:

Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás

Ha Ön nyugdíjas:

Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

A 0% THM áruhitelt kizárólag Auchan kártyával rendelkező vásárlók vehetik igénybe, valamint azon igénylők, akiknek Auchan kártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. 2018.04.12. és 2018.04.18. között bármely, az akciós újságban szereplő, Auchan áruházban vásárolt műszaki árucikkre 27.990 Ft vételár felett 6 hónapos futamidőre, 49.990 Ft vételár felett 10 hónapos futamidőre, 79.990 Ft vételár felett 15 hónapos futamidőre igényelhető a 0% THM áruhitel. Az Auchan kártya hitelkártya, kibocsátója az ONEY Kft. Az ONEY Magyarország Zrt., amely a hitelkeretet tartja rendelkezésre, a hitelbírálat jogát fenntartja. Auchan hitelkártya THM: 36,83% (375 000 Ft; 1 év). Jelen akciós áruhitel az ONEY Magyarország Zrt. más akcióival nem vehetők együttesen igénybe. Az akcióban résztvevő műszaki árucikkek teljes listáját, illetve a további részleteket keresse az Auchan Pénzügyi Sarokban vagy az aktuális Hirdetményben. Az Auchan Garancia részletes feltételeiről tájékozódjon az Auchan Pénzügyi Sarokban!