A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

 • Eszik vagy isszák: mi az a CSR?
  Írta: Okos Anna, 2021. április 16., 09:43
  Értékelés:
  (0 szavazat)
  Eszik vagy isszák: mi az a CSR?

  A magyar nyelvben is egyre gyakrabban kerül elő, de a CSR, azaz a vállalati társadalmi felelősségvállalás jelentése még elég homályos. Mi ez valójában, miért kell a cégeknek ezzel foglalkozni és hogyan is néz ki a CSR a hétköznapokban?

  Tovább...
  Címkék: életmód

Auchan kártyával akár 40 napig kamatmentesen vásárolhatsz!

Írta: Okos Anna 2018. február 09., 16:39
Értékelés:
(4 szavazat)

 

A hitel- és pontgyűjtőkártyák előnyeit ötvöző Auchan hitelkártyát már átfogóan bemutattuk neked, de most felhívjuk a figyelmedet arra is, hogy akár 40 napig kamatmentesen vásárolhatsz vele! 

 Az Auchan hitelkártyád nem csak a váratlan helyzetekben jelent segítséget számodra, hanem a hosszútávú megtakarítási céljaidat is támogatja: bizalompontok gyűjtésével, vásárlási kedvezmények (piros logós, saját márkás Auchan termékek) igénybevételével és speciális áruhitel-promóciókkal gyarapíthatod a megtakarításaidat. 

 

40 napig kamatmentesen par

Az Auchan kártya…

● Egyszerűen használható (online vásárlás, készpénzfelvétel, érintéses fizetés).
● Gyorsan és könnyen igényelhető (Auchan Pénzügyi Sarkokban - térkép, vagy itt online).
● Akár hétvégén, vagy banki nyitvatartási idő után is kérheted
● Az első vásárlási bizonylattal a szerződéskötést követően, akár azonnal használhatod a teljes hitelkeretet
● Akár 1 millió forintig emelkedhet a kártyához kapcsolódó hitelkeret.
● Hitelfedezeti biztosítással is kiegészíthető.
● Társkártya is elérhető.
● Átutalás kérhető a kártyabirtokos vagy házastársa lakossági bankszámlájára
● SMS szolgáltatással könnyen követhetőek az Auchan hitelkártyával végrehajtott tranzakciók


Ezekről az előnyökről részletesen itt írtunk, de ezúttal a kártya még egy kedvező tulajdonságára felhívjuk a figyelmedet: ez pedig az akár 40 napos kamatmentesség.

Kamatmentesség akár 40 napig!

Az Auchan hitelkártyáddal - a hirdetményben foglalt feltételek teljesülése esetén - legfeljebb 40 napig kamatmentesen használhatod a pénzt, mielőtt visszafizetnéd, tehát kamatmentesen vásárolhatsz. Abban az esetben, ha a fizetési határidő (azaz esedékesség) napjáig a megelőző időszak vásárlásainak teljes összegét visszafizeted (tehát nem részletekben fizetsz, hanem az egyösszegű visszafizetés opciót választod), akkor a vásárlásra felhasznált összeg után nem kell kamatot fizetned (kamatmentes marad) és tranzakciós költségek sem merülnek fel. Így akár 40 napig kamatmentesen használhatod az Oney pénzét. Ha nem tudod teljesíteni az egyösszegű visszafizetést, akkor a szerződés, a havi törlesztési esedékesség (azaz fizetési határidő) és a meghirdetett kamatfeltételek szerint kell fizetned a tartozásodat.

A kamatmentes periódus

Az akár 40 napos kamatmentes periódus hossza attól függ, hogy a hónap melyik napján vásárolsz. Ez az időszak legfeljebb 40 napos lehet, hiszen arra a vásárlási tranzakcióra vonatkozik, amelyet az elszámolási időszakban 25-én hajtasz végre, és az esedékesség (azaz fizetési határidő) napjáig visszafizetsz. Ettől kezdve a 40 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.

Fizetési határidők (esedékességi napok):
● Készpénz-átutalási megbízással (postai csekk) vagy banki átutalással történő törlesztés esetén - adott hónap 7. napja
● Csoportos beszedési megbízás esetén - adott hónap 9. napja
● Nyugdíj - a nyugdíj jóváírásának napja, egyéb esetben az adott hónap 9. napja
● Amennyiben a fizetési határidő munkaszüneti napra esik a törlesztés a következő munkanapon esedékes.

40 napig kamatmentesen online

Auchan kártyanaptár

Azért, hogy semmilyen fontos dátumról ne maradj le, készítettünk egy olyan naptárt, amelyben láthatod a…

● fizetési határidőket teljes évre vonatkozó,
● terhelési dátumokat (csoportos beszedési megbízás esetén),
● havi zárási napokat.

Ez a naptár segítségedre lehet abban, hogy a leggazdaságosabban használd a kártyádat egész évben. Vess egy pillantást a 2018-as Auchan kártya naptárra, melyet lementhetsz, akár ki is nyomtathatsz magadnak. Mindig legyen kéznél, hogy ne téveszd szem elől a határidőket!

Persze a legfontosabb, hogy rendelkezz Auchan kártyával! Tegyél egy próbát most! Nincs mit vesztened: az Auchan kártya igénylése teljesen kockázatmentes, hiszen az első évben nincs kártyadíja, a hitelkereted mértéke pedig a Te személyes igényeidre szabható, azaz saját magad határozhatod meg, mi a legideálisabb a számodra. Ha további kérdéseid vannak, nézz körbe az Oney oldalán!

 

 

 

 

 

 

 

A 83/2010.(II.25.) Korm.rend.9.§ (3) bekezdése alapján az Auchan kártya THM értéke 36,83% (375 000 Ft; 1 év). A hitelkártya kibocsátója az Oney Kft. Az Oney Magyarország Zrt., amely a hitelkeretet tartja rendelkezésre, a hitelbírálat jogát fenntartja.
A készpénzátutalási szolgáltatás kizárólag Auchan kártyával (hitelkártya) vehető igénybe, melynek díja belföldön a tranzakció összegének 1%-a, de minimum 300 Ft. SMS szolgáltatás díja: 200 Ft/hó.

Forrás:pexels.com

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok