A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Biztosítsd eszközeidet Auchan Garanciával!

Írta: Okos Anna 2018. február 14., 16:50
Értékelés:
(1 értékelés)

 

Veled is előfordult már, hogy azon rágódtál, megvásárold-e az új, energiatakarékos hűtőszekrényt? És azon, hogy lecseréld-e a nálad is idősebb kotyogóst új, kapszulás kávéfőzőre? Gondolkodtál azon, hogy vajon megvedd-e a új laptopot, amikor használhatod helyette a régivágásút is?

auchan garancia torott telefon blog 420x280

Amikor nagyobb anyagi befektetést igénylő elektronikai eszköz vásárlása előtt állsz, ismerős lehet a fenti belső monológ, amelyet általában “mi lesz, ha...” frusztráció kísér: “Mi lesz, ha elromlik? Mi lesz, ha ellopják?”. Ma már nem kell a véletlenre bíznod magad: az Auchan Garanciával magabiztosan hozhatsz döntéseket, amelyek a félelmeid helyett a vágyaidat tükrözik. Bemutatjuk neked, hogyan biztosíthatod az Auchanban vásárolt eszközeidet korszerű módon! 

Miért válaszd az Auchan Garanciát?

Biztosan tapasztaltad már, hogy műszaki termék vásárlás esetén a gyártók általában 1 - 2 éves gyári garanciát kínálnak. Mivel nem “kétfilléres” befektetésekről van szó, talán téged is aggaszt, hogy vajon mi történik ezután? Hiszen nem ritkán egy-két hónappal a garancia lejárta után elfárad az okostelefon, meghibásodik a mosógép és sorolhatnánk. Ilyenkor úgy érezheted, hogy Murphy törvénye hajtja az univerzumot - azonban az Auchan Garanciával az átmeneti kellemetlenségen túl mindez nem okoz hosszan tartó nehézséget. Mit kínál tehát az Auchan Garancia?

Kiterjesztett garancia

Ez egy olyan választható garancia szolgáltatás, amely túlmutat a gyártói garanciavállaláson. Mivel bárkivel előfordulhat, hogy elromlik a háztartási gép, vagy a vásárolt informatikai eszköz rejtett, konstrukciós vagy összeszerelési belső hiba miatt, nem árt előre felkészülni és bebiztosítani magad. Ha bekövetkezne a hiba, az Auchan kiterjesztett garancia a gyári garancia lejáratát követő napon azonnal életbe lép, így eszközöd folyamatos védelemet élvez.

Baleseti meghibásodás fedezet

Leejtetted. Eltört. Felborult. Eldőlt. Az Auchan Garanciával - amely a vásárlást követő naptól lép –életbe - azonban nem kell kétségbeesned: amennyiben a biztosított háztartási szórakoztató eszközöd (televízió, audio eszköz), esetleg telefonod, táblagéped, laptopod véletlenül megsérül és/vagy működésképtelen lesz, a garancia fedezetet nyújt neked. 

Lopás/rablás fedezet

Minden hordozható eszköz, legyen szó telefonról, laptopról, tabletről, fényképezőgépről, kivétel nélkül veszélynek van kitéve: bárhol, bármikor ellophatják azokat. A lopás fedezet nem csak zsebtolvajlás esetén jelent biztosítást, hanem betörés esetén is. Ha megtörténik a baj, az Auchan Garancia segít, hiszen a biztosító a vásárlás másnapjától átvállalja a kockázatot. 

Milyen termékekre érvényesíthetsz Auchan Garanciát?

auchan garancia szerelo blog 420x280A garancia az alábbi, magyarországi Auchan áruházakban vásárolt termékekre köthető:

● Háztartási nagygépekre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között), melyekre kiterjesztett garancia biztosítást köthetsz: mosógép, szárítógép, mosogatógép, hűtőszekrény, fagyasztó, borhűtő, sörcsapoló, jégkészítő, tűzhely, főzőlap, sütő, elszívó, mobil fűtés, pára elszívó, párásító, légtisztító, mobilklíma, mobil ventilátor, kerti gépek, villanybojler.

● Háztartási kisgépekre (19.990 – 300.000 forint vételár között),melyekre kiterjesztett garancia biztosítást köthetsz: mikrosütő, kenyérsütő, turmixgép, kukta, pároló, konyhai robotgép, fritőz, gofri sütő, hús grill, porszívó, gőztisztító, kávégép, kenyérpirító, gőzállomás, gyümölcscentrifuga, vasaló, varrógép, borotva, hajvágó, epilátor, villanófényes szőrtelenítő, elektromos fogkefe, hajvasaló, hajsütővas, manikűr-pedikűr gép, személymérleg, konyhai mérleg, medence porszívó, medence vízforgató.

● TV és audio termékekre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között), melyek megvásárlása esetén a kiterjesztett garancia mellé baleseti meghibásodás fedezetet is igényelhetsz: TV, projektor, házimozi, hangfal-hangszórók (sound bar, speaker dock, boombox, stereo shelf system is), DVD/Blu-Ray lejátszó/felvevő, digitális dekóder, Hi-Fi erősítő és vevő, autós Hi-Fi.

● Informatikai eszközökre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között) kiterjesztett garancia biztosítást köthetsz: asztali számítógép, monitor, nyomtató, szkenner, játék konzol, multimédiás lejátszó.

● Mobiltelefonokra és tabletekre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között), melyek megvásárlása esetén baleseti meghibásodás mellé lopás / rablás fedezetet is igényelhetsz: mobiltelefon, okostelefon, okosóra, tablet

● Hordozható eszközökre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között), melyek megvásárálása esetén a kiterjesztett garancia biztosítás mellé akár baleseti meghibásodásra szóló biztosítást is választhatsz, ez utóbbit lopás / rablás fedezettel is kiegészítheted: laptop, netbook, e-book olvasó, fényképezőgép, vaku és objektív, videokamera, GPS, MP3 és MP4 lejátszó, hordozható játékkonzol.

Fontos! A biztosítást 1 vagy 2 évre is igényelheted, de a háztartási nagygépekre akár 3 vagy 4 évre szóló kiterjesztett garancia szerződést is köthetsz!

Hogyan igényelheted az Auchan Garanciát?

Amikor megvásárolod a fent felsorolt termékek bármelyikét, nézz be az Auchan áruházakban található Pénzügyi Sarokba és kérd munkatársaink segítségét a részletek megismerésében és a biztosítási díj kiszámításában! Abiztosítási díjat készpénzben vagy bankkártyával, egy összegben, a termék vásárlásának napján fizetheti természetes személy (vállalkozás nevére vett készülék tehát nem biztosítható). Ha nem tudod egy összegben kifizetni a díjat, lehetőséged van bevonni azt a termékre igényelt hitel összegébe, és így havonta tudod fizetni. Ne feledd, ha már rendelkezel Auchan Kártyával, és a fizetéshez azt használod, 10 % kedvezménnyel vásárolhatod meg az Auchan Garancia szolgáltatást!

Ha további tájékoztatásra van szükséged a döntéshez, informálódj az Oney oldalán, vagy keresd bátran kollégáinkat az Auchan Pénzügyi Sarkokban.

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok