A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Létezik-e passzív jövedelem?

2021. február 26., 09:40

Mindenki álma, hogy munka nélkül éljen meg, de csak kevesen tudják ezt megvalósítani. Mi az a passzív jövedelem és hogyan segíthet hozzá ehhez az álomhoz?

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

A klímakatasztrófával a nyakunkon érdemes minden lehetőséget megragadni, amivel hozzájárulhatunk a környezet kíméléséhez. Az okos otthonok amellett, hogy végtelenül kényelmesek, segítik ezt a célt is elérni. Nem mellesleg pedig vigyáznak a pénztárcánkra.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Egész jól keresel, a hónap végére mégis a szüleidtől kell kölcsönt kérni? Minden hónapban eltervezed, hogy márpedig most nem így lesz, és mégsem sikerül? Lehet, hogy olyan körülmények hatnak rád, amire nem is gondolnál.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Új otthon kis segítséggel

2021. február 05., 11:45

Ha nincs pénzed egy új lakást venni, de szeretnéd felújítani azt, ami van, itt a remek lehetőség. Mutatjuk, mit tud az Otthonfelújítási Támogatás, mire jó és hogyan hozd ki belőle a legtöbbet.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Még tart a tél, és egyre jobban hiányzik már a szabad levegő és a kert. Amíg várunk a jó időre, mutatunk néhány szuper újfajta megoldást, amik a városokban is fenntarthatóvá teszik a kertészetet kis- és nagyléptékben egyaránt.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Egyre terjed a bankkártyás fizetés és ezt a trendet a Covid válság is segítette. Magyarországon megemelték a kód nélküli fizetési határt és sok helyen eltörölték a minimum fizetési határt. Emellett nagy vívmány, hogy idén január elsejétől minden boltnak biztosítania kell valamilyen elektronikus fizetési módot.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Idén már online vásárolunk?

2021. január 08., 13:31

Mindegy, hogy vásárló vagy, esetleg kiskereskedő, óriási változásokat hozhat az életedben az online kereskedelem vírus miatti felfutása – legalábbis ezt vártuk. Megnéztük, hogy mégis mennyire óriási felfutást mutat a statisztika.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Mit mutatnak az idei költéseink?

2020. december 31., 15:13

Az idei soha nem látott méretű pandémia komoly kihívás elé állította a családokat a költések terén is. Új szokásokat vettünk fel, átrendeződtek a költéseink, de hogyan változott mindez az év során?

Számtalan statisztika és felmérés látott napvilágot már év közben is arról, hogyan változtak a költéseink, mire ment el a pénzünk idén. Ezekből szemezgettük a legfontosabb, néha tanulságos információkat.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Nemsokára kitör a téliszünet, sőt, sok helyen a vírus miatti lezárások okán hamarabb is kezdődik. Sok család a tévé előtt ragad, pedig van száz másik dolog is, ami ingyenes vagy fillérekbe kerül és négy fal között is élvezhető.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek

Autók, ingatlan, bútor, ruhák, mobil megoldások mind lehetnek tárgyai az előfizetés alapú bérlésnek. Legalábbis a Lizee nevű startup ezt ígéri, és szolgáltatásaival segít a kereskedőknek, hogy bevezessenek egy olyan gazdasági modellt amivel a cégek és a vásárlók is nyerhetnek.

Kategória: Egyéb
Címke: pénzügyek
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok