A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

 • A spórolásban hűséges társad a költségkövető app
  Írta: Okos Anna, 2021. május 07., 10:31
  Értékelés:
  (0 szavazat)
  A spórolásban hűséges társad a költségkövető app

  A fintech a spórolásban is támogat, méghozzá nem is akárhogy. Az új költségkövető appok a költéseid mellett a számlákra és bizonylatokra is emlékeznek és megmutatják, hol kell visszafognod magad a költésben, hogy elérd a céljaidat. Ezeket nézzük át fintech sorozatunk 3. részében.

  Tovább...

Húsvéti ajándékok okosan, fenntartható módon

Írta: Okos Anna 2021. március 25., 11:23
Értékelés:
(0 szavazat)

Húsvétkor a nyuszi meglepetést hoz a gyerekeknek, de mi lenne, ha idén nem csokoládéval bombáznád a srácokat? Hoztunk néhány ötletet apró ajándékokra, apró örömökre, házilag.

A gyerekek (is) várják már a húsvéti nyuszit, mert ilyenkor összejön a család és apró meglepetéseket lehet keresgélni a nagyi kertjében, az éppen növésnek induló zöld fűben. A legtöbbször csokinyuszit, báránykát és hasonló ajándékokat rejtünk el nekik és osztozunk az örömükben, mikor sikerül őket megtalálni. Az idei év azonban más, mint a megszokott húsvétok – mi lenne, ha a nyuszi is kicsit másképp hozná a meglepetéseket?

Adj időt és figyelmet ajándékba!

Húsvétkor tölts még több időt a gyerekekkel, számukra ez a legjobb szórakozás és ajándék.Ebben a vírus miatt felborult világban a gyerekeknek mindennél fontosabb a szeretet és az idő, amit együtt töltünk velük. Ez megnyugtatja őket és megmutatja, hogy lehet a világ bármilyen bolond, mégis minden rendben, mert a család együtt van.

Fordítsátok meg a húsvéti meglepetéseket, és most csináljatok együtt üdvözlő ajándékokat a nyuszinak!  A gyerekek imádnak kézműveskedni, és biztosan élvezni fogják, ha tojástartót csináltok együtt papírból, vagy az ablakot festitek ki nyulakkal, húsvéti tojásokkal. A sima tempera remekül tapad az ablak felületére és néhány nap múlva nyomtalanul lemosható.

Ha kell egy kis segítség, a neten számtalan remek példa van gyerekekkel végezhető kreatív ötletekre, de a Mókás Tanítás oldalon most biztosan találsz egy csokorra valót, ami vicces, szép és fejleszti a gyerekek kézügyességét.

A nyuszinak készíthettek egy fészket is színes papírcsíkokból, amibe a kis meglepetések kerülnek. Íme néhány apró ötlet, hogy ne mindig a megszokott csokinyulak, báránykák és meglepetés tojások kerüljenek a fészekbe!

Kislabda nyuszifüles csomagolásban

Egy labdának mindig örülnek a gyerekek. Ha húsvéti csomagolásba szeretnéd tenni és úgy meglepni vele a srácokat, akkor tekerd körbe színes csomagolópapírral és ragassz rá nyuszifüleket, szemetEgy otthon készített nyuszifüles hajráfnak biztosan nagyon örülnek a kislányok húsvétkor. színespapírból. A gyerekek imádni fogják a vicces csomagolást.

Nyuszifüles hajráf házilag

A húsvéti készülődés és tojásfestés során meghozza a kislányok hangulatát egy nyuszifüles hajráf. Ehhez sem kell a boltba szaladni, mindössze egy régi, kibolyhosodott polár pulcsira van szükség. A pulcsiból könnyedén ki tudsz szabni egy hajpántot és két fület, amit apró öltésekkel néhány perc csak összevarrni. Használhatsz mintás anyagot is, vagy egy kis festéket a fülek színezéséhez, és varrhatsz akár apró virágokat is rá.

Körte tojás

A körte formája hasonlít a gyümölcsök közül a legjobban a tojásra. Miért ne lehetne idén néhány csinosan becsomagolt körte (is) a nyuszi fészkében? Akár úgy is készítheted, hogy a csomagolást a körte felső részénél összefogod és a fennmaradó papírból fülecskéket formázol. Így még kisnyuszi is születhet egy nagyobb körtéből.

A világban a nagy ünnepek körül döbbenetes módon megnő a már amúgy is rendkívüli mennyiségű szemét. Idén törd meg a kört, alkoss olyan anyagokból, amik már otthon vannak és dolgozz együtt a gyerekekkel, mert az együtt töltött idő mindennél fontosabb számukra – és számodra is ajándék.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok