A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Igényelj Auchan hitelkártyát bárhol, bármikor!

Írta: Okos Anna 2018. március 07., 15:12
Értékelés:
(3 szavazat)

 

Bizonyos tervek megvalósításához a legtöbbünknek szüksége van egy kis támogatásra. Ez a segítség sokféle formában érkezhet - ilyen lehet akár a praktikus Auchan hitelkártya is, amelyet bárhol, bármikor igényelhetsz, hogy utána magabiztos léptekkel haladj a pénzügyi tudatosság útján az egyéni céljaid felé.

Miért legyen Auchan hitelkártyád?

igenyelj Auchan hitelkartyat par 420x280Az Auchan hitelkártya ideális megoldás, ha egyszerre szeretnéd élvezni egy hitel és egy pontgyűjtő kártya összes előnyét. Az Auchan MasterCard® Unembossed PayPass hitelkártya használata egyszerű, széleskörű és csupán egy érintéssel fizethetsz.

Használhatod:

 • Auchan áruházban (+ háromszoros Bizalompont jóváírása),
 • Auchan benzinkúton (+ háromszoros Bizalompont jóváírása),
 • MasterCard elfogadó helyeken (+ 10 Bizalompont jóváírása 1 000 forintonként),
 • Interneten,
 • Külföldön és belföldön egyaránt.

Élvezd az Auchan hitelkártya nyújtotta szabadságot és igényleld most! Mindezt könnyedén megteheted, hiszen az Oney gondoskodott róla, hogy Auchan hitelkártyát az ország bármelyik Auchan hipermarketének Pénzügyi Sarkokában igényelhesd. Ha számodra szimpatikusabb, akár otthonod kényelméből, csupán néhány egyszerű lépésben online, esetleg Netbankon keresztül is megteheted.

 

Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe?

Az Auchan hitelkártyád többek között a következőkkel segítheti a mindennapjaidat:

 • Az első vásárlással nem kell megvárnod, amíg kézhez kapod a legyártott Auchan kártyádat, hiszen már a szerződéskötés napján és helyszínén használhatod akár a teljes hitelkeretet.
 • Auchan MasterCard® Unembossed PayPass hitelkártya esetében akár 1 000 000 forintig igényelheted hitelkereted megemelését, míg a Privatív Auchan hitelkártyánál (amely kizárólag az Auchanban használható, nem Mastercard hitelkártya) ez az érték maximum 500 000 Ft (Az igénylés hitelbírálathoz kötött!).
 • Vásárláskor a Plusz3 opcióval* élvezheted a kamatmentes törlesztés előnyét. Ez azt jelenti, hogy ha az Auchan áruházakban 30-100 000 Ft közötti összegben vásárolsz, Auchan hitelkártyáddal és fizetéskor a POS terminálon kiválasztod a Plusz3 opciót, akkor az összeget három havi kamatmentes részletben fizetheted vissza. (* A Plusz3 opció csak a 2010. október 1. után aláírt hitelkártya szerződések esetén érhető el!)
 • Hitelfedezeti biztosítást köthetsz a hitelkártyád mellé, mely a munkanélküliség, baleset, vagy a kártyával történt visszaélések esetére ad megnyugtató biztonságot.
 • Igényelhetsz társkártyát is már meglévő Auchan hitelkártyához élettársad vagy házastársad számára, így a hitelkeretből közösen költhettek és együtt gyűjthetitek a Bizalompontokat.
 • Utalhatsz saját vagy házastársad lakossági bankszámlájára is. (Privatív Auchan hitelkártya esetén 6 hónap után)
 • Lehetőséged nyílik SMS-ben kérhető szolgáltatások igénybevételére, amelynek köszönhetően könnyen számon tarthatók az Auchan hitelkártyával (és társkártyával) végrehajtott tranzakciók.
 • Netbank-regisztrációt követően pedig részletes információkat kaphatsz kártyatranzakcióidról 1 évre visszamenőleg, de lehetőséged van személyes adataid módosítására, válthatsz törlesztési módot és igénybe veheted az SMS szolgáltatást.

 

igenyelj Auchan hitelkartyat ferfi 420x280Kinek lehet Auchan hitelkártyája?

Mindenkinek, aki (rendelkezik):

● Betöltötte 18. életévét
● Természetes személy, valamint rendelkezik
● Magyarországi állandó lakcímmel
● Igazolt, rendszeres jövedelemmel
● Munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
● Munkahely vagy munkaviszony helyén van telefonos közvetlen elérhetőség
● Nyugdíjasok, nevelőszülők esetén adott vezetékes telefonos elérhetőség a tartózkodási helyen (lakcímkártyán bejegyzett)

 

Milyen dokumentumok szükségesek az igényléshez?

Az akadálytalan igénylés érdekében a következő dokumentumokra lesz majd szükséged:

 • Magyar hatóság által kiállított érvényes személyi igazolvány vagy kártyaformátumú vezetői engedély vagy útlevél és
 • Lakcímkártya
 • Érvényes adóigazolvány
 • Két hónapnál nem régebbi, a tartózkodási helyre szóló bankszámlakivonat vagy vezetékes telefonszámla vagy ezek hiányában gáz vagy villanyszámla
 • Alkalmazottaknál 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjasok esetében nyugdíj törzslap és az utolsó nyugdíjszelvény
 • Munkáltatói igazolás nélküli konstrukció esetén azon bankszámla utolsó, két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő munkaviszonyából származó jövedelmet, vagy nyugdíjat jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére, vagy az ügyfél házastársával közös névre és tartózkodási címére szól 
 • Egyéb rendszeres jövedelem igazolásához - amennyiben munkáltatói igazolás nem áll rendelkezésre - NAV jövedelemigazolás
 • Bankszámláról történő törlesztés esetén azon bankszámla legutóbbi kivonata, amelyre a hiteligénylő a csoportos beszedési megbízás felhatalmazását adja

 

Ha úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol az Auchan hitelkártyának, tájékozódj honlapunkon, majd kattints az Auchan hitelkártya-igénylésre, ahol kényelmesen kitöltheted az egyszerű igénylőlapot.
Az Auchan hitelkártyád nem csak a váratlan helyzetekben lehet hű társad, de a Bizalompont-gyűjtéssel, 5% azonnali kedvezménnyel (a piros logós Auchan márkás termékek esetében), 0% THM akciókkal, 3 havi kamatmentes részletfizetési lehetőséggel (Plusz3) a takarékoskodásban is segít.

 

 

 

 

Az Auchan kártya THM értéke 36,83% (375 000 Ft; 1 év). A hitelkártya kibocsátója az Oney Kft. Az Oney Magyarország Zrt., amely a hitelkeretet tartja rendelkezésre, a hitelbírálat jogát fenntartja.
A készpénz átutalási szolgáltatás kizárólag Auchan kártyával (hitelkártya) vehető igénybe, melynek díja belföldön a tranzakció összegének 1%-a, de minimum 300 Ft. SMS szolgáltatás díja: 200 Ft/hó.
Az Oney Netbank szolgáltatás minden érvényes hitelszerződéssel rendelkező Oney ügyfél számára elérhető. A Netbank használata ingyenes, igénybevétele előzetes regisztrációhoz kötött. További információk az Auchan Pénzügyi Sarokban.

Képforrás:pexels.com

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok