A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

 • Eszik vagy isszák: mi az a CSR?
  Írta: Okos Anna, 2021. április 16., 09:43
  Értékelés:
  (0 szavazat)
  Eszik vagy isszák: mi az a CSR?

  A magyar nyelvben is egyre gyakrabban kerül elő, de a CSR, azaz a vállalati társadalmi felelősségvállalás jelentése még elég homályos. Mi ez valójában, miért kell a cégeknek ezzel foglalkozni és hogyan is néz ki a CSR a hétköznapokban?

  Tovább...
  Címkék: életmód

Miért legyél Auchan hitelkártya tulajdonos?

Írta: Okos Anna 2018. január 26., 12:24
Értékelés:
(3 szavazat)


Képzelj el egy kártyát, amely ötvözi az általános hitelkártya és a pontgyűjtő kártya összes előnyét, teljesen kockázatmentes, hiszen az első évben nincs kártyadíja és személyes igényekre szabott hitelkeretet kínál. Ismerd meg az Auchan hitelkártyát, és éld a hétköznapokat “apróbetűs” gondok nélkül!

A hitel- és pontgyűjtő kártya közkedvelt tulajdonságait egyesítő Auchan hitelkártya nem csak az előre nem látható helyzetek megoldásában segít, hanem hosszútávon kiváló pénzspórolási perspektívát kínál Bizalompontok, vásárlási kedvezmények (piros logós, saját márkás Auchan termékekre) és speciális áruhitel promóciók formájában, amelyeket bármely hazai Auchan áruházban érvényesíthetsz. Ismerd meg az Auchan kártya előnyeit és az igénylés menetét!

Miért legyen Auchan kártyád?

auchan kartya lany 420xx2801. Mert nagyon egyszerű a használata

Ha volt már hitelkártyád, akkor nem lesz idegen az Auchan kártya: pont ugyanúgy kell használni. Az Auchan MasterCard Unembossed hitelkártya érvényes belföldön, külföldön és természetesen online felületen is használható. A kártya birtokában és a PIN kód ismeretében a hitelkártyádat:

 • Érintéses fizetéssel vásárlásra (telepített asztali és akár mobil POS terminálokon) vagy
 • ATM készpénzfelvételre tudod használni, illetve
 • Online vásárláskor is könnyedén használhatod.

2. Mert gyorsan és könnyen igényelheted!

Akár banki nyitvatartási idő után is elindíthatod a folyamatot az Auchan áruházak Pénzügyi Sarkaiban, vagy online is kezdeményezheted az igénylést. A kártya bő két héten belül már a kezedben lehet, ha az igényléshez szükséges feltételeknek megfelelsz:

 • Betöltötted a 18. életévedet
 • Természetes személyként kérvényezed
 • Magyarországi állandó lakcímmel rendelkezel
 • Igazolt, rendszeres jövedelmed van
 • Nem vagy próbaidős a munkahelyeden
 • Nem állsz felmondás alatt
 • Munkahelyeden vagy a munkaviszony helyén van közvetlen telefonos elérhetőség
 • Nyugdíjasok, nevelőszülők esetén adott vezetékes telefonos elérhetőség a tartózkodási helyen (lakcímkártyán bejegyzett)

Ha már a kezedben tartod, ne felejtsd el aktiválni még az első használat előtt! ha személyesen szeretnéd intézni, akkor bármelyik Auchan áruház Pénzügyi Sarkában megteheted, ahol kollégáink szívesen segítenek ebben.

FONTOS!

 • Az első vásárlással nem kell megvárnod, hogy postán megkapd az Auchan hitelkártyát, hiszen instant megoldásként a szerződéskötés napján és helyszínén már használhatod, akár a teljes hitelkeretet!

3. Mert hitelkeret-emelést igényelhetsz

Ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb összegű keretet szeretnél, kérheted az Auchan hitelkártya hitelkeretének emelését, akár 1.000.000 Ft-ig!

4. Mert kérhetsz hitelfedezeti biztosítást a kártya mellé

Aggódsz, hogy ellopják, vagy elveszíted a kártyádat? Megoldás lehet a hitelfedezeti biztosítás, amellyel gondoskodhatsz arról, hogy hasonló helyzetben ne érjen kár. Részleteket ezen a linken olvashatsz.

5. Mert ha ketten vagytok, igényelhettek társkártyát!

Ha a pároddal nem csak a hétköznapi teendők során, hanem a jövőtervezésben és a pénzügyeitekben is együttműködtök, akkor igényelhettek házastárs vagy élettárs által használható társkártyát. Így ketten költhettek a közös hitelkeretből. Tudtad, hogy az Auchan hitelkártyával pénzt utalhatsz bármelyikőtök lakossági bankszámlájára a hitelkeret terhére?

6. Mert kérhetsz SMS szolgáltatást

Az SMS szolgáltatással könnyen követheted az Auchan hitelkártya-, és a már előbb említett, társkártya-tranzakciókat. Ráadásul minden 5 000 Ft feletti Auchan kártyás vásárlás után tájékoztatunk az aktuális egyenlegről és a tranzakció részleteiről, illetve SMS-t kapsz minden sikeres és sikertelen vásárlásról, készpénzfelvételről is. A nap 24 órájában friss információkkal szolgálunk: bármikor lekérdezheted aktuális egyenlegedet. Ha úgy érzed, ez a funkció számodra is hasznos lehet, az SMS szolgáltatást igényelheted telefonon a 06 1 888 0000 telefonszámon, de személyesen is, bármely Auchan áruházban található Pénzügyi Sarokban vagy a Netbankon keresztül.

7. Mert Netbank-regisztrációval 1 évre visszamenőleg részletes információkat kaphatsz a kártyáról!

Akár a személyes adataidat, a törlesztési módot (csekkes, átutalásos vagy csoportos) is módosíthatod, és igényelhetsz SMS-szolgáltatást vagy akár a hitelkereted összegének emelését is kérheted!

 

auchan kartya bevasarlas lanyok 480x280Ha a törzsvásárlói- vagy hűségkártyáidat gyakran otthon felejted, biztosan tudod, mennyire bosszantó egy kiadós bevásárlás után a kasszaszalagnál ráébredni, hogy elbuktad a pontokat vagy kedvezményeket. Ezt kerüld el a jövőben, és mindig legyen nálad az Auchan kártyád, hiszen a használata egyszerű (csak egy érintés) és bármikor jól jöhet. Például...

Ha Auchan kártyával fizetsz…

 • Minden nap háromszoros Bizalompontot adunk, ha az Auchan áruházakban vásárolsz!
 • Minden nap háromszoros Bizalompontot adunk literenként az Auchan benzinkutakon!
 • Minden nap 5% azonnali kedvezménnyel vásárolhatod meg a piros logós Auchan márkás termékeket!
 • Minden nap 10 Bizalompontot adunk 1 000 forintonként bármely, Auchan áruházon kívüli vásárlás esetén Auchan MasterCard Unembossed kártya használatával!
 • Minden nap dönthetsz vásárláskor kamatmentes törlesztés mellett a Plusz3 opcióval.* Mit jelent ez? Ha bevásárlásaidat Auchan kártyával intézed, az összeget - 30-100.000 Ft közötti vásárlás esetén - három havi kamatmentes részletben fizetheted vissza.

* A Plusz3 opció csak a 2010. október 31. után aláírt hitelkártya szerződések esetén érhető el.


Milyen iratokra van szükséged az Auchan kártya igényléséhez?

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok

 • Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy érvényes útlevél és lakcímkártya.

Egyéb dokumentum

 • Érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok

 • Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat vagy vezetékes telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla. (A szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok

 • Munkavállaló esetén: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (az Oney Magyarország Zrt. formanyomtatványa, vagy a Oney Magyarország Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás).
 • Vállalkozó esetén: Vállalkozók esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
 • Őstermelő esetén: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
 • Nyugdíjas esetén: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap vagy bankszámlakivonat vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, ill. rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat.
 • Bankszámláról történő teljesítés esetén: Azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad csoportos beszedésre.

 

Ha szeretnél még többet megtudni az Auchan hitelkártyáról, mert úgy érzed, ideje valóra váltani terveidet, figyelmedbe ajánljuk az alábbi linken elérhető GY.I.K.- et, amelyben a legáltalánosabb kérdésekre igyekszünk válaszolni.

Ha Te is szeretnél Auchan hitelkártya-birtokos lenni, akkor a legegyszerűbben itt igényelheted. Ne hagyd ki!

 

 

 

 

A 83/2010.(II.25.)Korm.rend.9.§ (3) bekezdése alapján az Auchan kártya referencia THM értéke 36,83% (375 000 Ft; 1 év). A hitelkártya kibocsátója az Oney Kft. Az Oney Magyarország Zrt., amely a hitelkeretet tartja rendelkezésre, a hitelbírálat jogát fenntartja.
A készpénz átutalási szolgáltatás kizárólag Auchan kártyával (hitelkártya) vehető igénybe, melynek díja belföldön a tranzakció összegének 1%-a, de minimum 300 Ft. SMS szolgáltatás díja: 200 Ft/hó.

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok