ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

 • Iskolakezdés hatékonyan
  Írta: Okos Anna, 2019. augusztus 15., 12:31
  Értékelés:
  (0 szavazat)
  Iskolakezdés hatékonyan

  Augusztus elejétől kezdődően minden szülőnek fejtörést okoz, hogy beszerezze mindazt, ami az iskolakezdéshez szükséges. Lássuk, mi az, ami fontos, és mi az, amitől eltekinthetünk vásárláskor és az előkészületekkor?

  Tovább...

Raklap bútorok - Pénztárca kímélő DIY megoldás

Írta: Okos Anna 2018. május 17., 14:12
Értékelés:
(1 értékelés)

 

Szeretnél úgy spórolni, hogy közben nem engedsz otthonod összképének színvonalából? Engedd szabadjára kreatív fantáziádat és készíts kézműves, egyedi és költségkímélő raklap bútorokat!

Ha te is kedveled a rusztikus és az alkotói szabadságnak teret adó DIY (do-it-yourself, azaz csináld-magad) megoldásokat, nincs miért habozni: láss neki! Gyűjts inspirációt cikkünkből és alkoss különleges raklap bútorokat kedvező áron, amelyeknek értékét az általad befektetett munka teszi felbecsülhetetlenné! Ha homlokon csókolt a múzsa és megálmodtad a megfelelő modellt, már csak az alapfelszerelésre lesz szükséged.

Felszerelés raklap bútorok készítéséhez

csiszolo 420x280Ahhoz, hogy a későbbiekben is biztonsággal tudd használni a raklap bútorokat, a szálkás felületeket simára kell csiszolnod. Erre a legalkalmasabb a szalagcsiszoló gép, finom szemcséjű szalagokkal, szálirányban simítva a deszkák felületét. Érdemes korszerű szerszámot választanod, amelyik porgyűjtővel rendelkezik, így megkíméled magad a komolyabb takarítástól. Szükséged lesz szeghúzóra is, hogy a raklapot szét tudd szedni, hogy - igény szerint - megcsiszold a belső, másként nehezen hozzáférhető oldalakat. Ha mindezzel végeztél, portalanítsd a szétszerelt felületeket, majd a választott bevonathoz mérten tömítsd a pórusokat.

Lakkozáshoz a félolajos beeresztés, lazúrozáshoz pedig színtelen lazúrral történő bevonás ajánlott. Ezt annyiszor ismételd aprólékosan, bevonva a teljes felületet, amíg ízlésednek megfelelő lesz a fedés. A zománcfestékes bevonatok esetében ne feledd, hogy feltétlenül szükséges az alapozó- és közbenső festék, mert a bevonatrendszer tartósságát csak a megfelelő rétegrenddel lehet biztosítani. Ez különösen fontos, ha a bútort nem a lakáson belül szeretnéd elhelyezni, hanem külső térben, amelyre az Ezermester cikke hívja fel a figyelmet.

Ugyan ezek a szerszámok és festékek, bevonatok nem kétfilléres tételek, de összességében olcsóbb megoldási lehetőséget kínálnak, mintha áruházban vagy designer üzletben vásárolnád meg a bútorokat, arról nem is beszélve, hogy gazdagabb leszel a kreatív munka nyújtotta élménnyel. Ha úgy döntesz, hogy te is belevágsz, és ehhez megéri beruháznod a legfontosabb szerszámokba, akkor ne felejtsd, hogy ezeket akár Auchan Kártya használatával gyorsan és kedvező áron beszerezheted!

12+1 inspiráció a raklap bútoraidhoz

1 420x4202 420x4203 420x420 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

6 420x4204 420x420

 5 420x420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 420x420

8 420x420

 9 420x420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 420x420

11 420x420

12 420x420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balesetmentes munkát, örömteli fabrikálást és csodás végeredményt kívánunk!

 

 

 

 

 

Forrás: www.pixabay.com, industrial.blog.hu, mentootlet.blogspot.hu, justme4ever.blog.hu, kert.falusipihenes.hu, homeinfo.hu, i.pinimg.com, szinesotletek.blog.hu

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok