A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

 • Eszik vagy isszák: mi az a CSR?
  Írta: Okos Anna, 2021. április 16., 09:43
  Értékelés:
  (0 szavazat)
  Eszik vagy isszák: mi az a CSR?

  A magyar nyelvben is egyre gyakrabban kerül elő, de a CSR, azaz a vállalati társadalmi felelősségvállalás jelentése még elég homályos. Mi ez valójában, miért kell a cégeknek ezzel foglalkozni és hogyan is néz ki a CSR a hétköznapokban?

  Tovább...
  Címkék: életmód

Raklap bútorok - Pénztárca kímélő DIY megoldás

Írta: Okos Anna 2018. május 17., 14:12
Értékelés:
(1 értékelés)

 

Szeretnél úgy spórolni, hogy közben nem engedsz otthonod összképének színvonalából? Engedd szabadjára kreatív fantáziádat és készíts kézműves, egyedi és költségkímélő raklap bútorokat!

Ha te is kedveled a rusztikus és az alkotói szabadságnak teret adó DIY (do-it-yourself, azaz csináld-magad) megoldásokat, nincs miért habozni: láss neki! Gyűjts inspirációt cikkünkből és alkoss különleges raklap bútorokat kedvező áron, amelyeknek értékét az általad befektetett munka teszi felbecsülhetetlenné! Ha homlokon csókolt a múzsa és megálmodtad a megfelelő modellt, már csak az alapfelszerelésre lesz szükséged.

Felszerelés raklap bútorok készítéséhez

csiszolo 420x280Ahhoz, hogy a későbbiekben is biztonsággal tudd használni a raklap bútorokat, a szálkás felületeket simára kell csiszolnod. Erre a legalkalmasabb a szalagcsiszoló gép, finom szemcséjű szalagokkal, szálirányban simítva a deszkák felületét. Érdemes korszerű szerszámot választanod, amelyik porgyűjtővel rendelkezik, így megkíméled magad a komolyabb takarítástól. Szükséged lesz szeghúzóra is, hogy a raklapot szét tudd szedni, hogy - igény szerint - megcsiszold a belső, másként nehezen hozzáférhető oldalakat. Ha mindezzel végeztél, portalanítsd a szétszerelt felületeket, majd a választott bevonathoz mérten tömítsd a pórusokat.

Lakkozáshoz a félolajos beeresztés, lazúrozáshoz pedig színtelen lazúrral történő bevonás ajánlott. Ezt annyiszor ismételd aprólékosan, bevonva a teljes felületet, amíg ízlésednek megfelelő lesz a fedés. A zománcfestékes bevonatok esetében ne feledd, hogy feltétlenül szükséges az alapozó- és közbenső festék, mert a bevonatrendszer tartósságát csak a megfelelő rétegrenddel lehet biztosítani. Ez különösen fontos, ha a bútort nem a lakáson belül szeretnéd elhelyezni, hanem külső térben, amelyre az Ezermester cikke hívja fel a figyelmet.

Ugyan ezek a szerszámok és festékek, bevonatok nem kétfilléres tételek, de összességében olcsóbb megoldási lehetőséget kínálnak, mintha áruházban vagy designer üzletben vásárolnád meg a bútorokat, arról nem is beszélve, hogy gazdagabb leszel a kreatív munka nyújtotta élménnyel. Ha úgy döntesz, hogy te is belevágsz, és ehhez megéri beruháznod a legfontosabb szerszámokba, akkor ne felejtsd, hogy ezeket akár Auchan Kártya használatával gyorsan és kedvező áron beszerezheted!

12+1 inspiráció a raklap bútoraidhoz

1 420x4202 420x4203 420x420 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

6 420x4204 420x420

 5 420x420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 420x420

8 420x420

 9 420x420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 420x420

11 420x420

12 420x420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balesetmentes munkát, örömteli fabrikálást és csodás végeredményt kívánunk!

 

 

 

 

 

Forrás: www.pixabay.com, industrial.blog.hu, mentootlet.blogspot.hu, justme4ever.blog.hu, kert.falusipihenes.hu, homeinfo.hu, i.pinimg.com, szinesotletek.blog.hu

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok