A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

SMS szolgáltatás Auchan hitelkártyádhoz - Légy mindig naprakész!

Írta: Okos Anna 2018. február 28., 16:19
Értékelés:
(1 értékelés)

 

Ha már Te is Auchan hitelkártya tulajdonos vagy és élvezed ennek különböző előnyeit, figyelmedbe ajánljuk praktikus SMS szolgáltatásunkat, amellyel nem csak naprakész információkat kapsz tranzakcióidról és egyenlegedről, hanem biztonságban tudhatod a hitelkártyádat.

sms szolgaltatas auchan hitelkartyadhoz feher telefon 420x280Mi az Auchan hitelkártya?

Az Auchan hitelkártya ötvözi egy hitel- és egy pontgyűjtő kártya valamennyi előnyét. Használatát tekintve olyan, mint bármely más bankkártya vagy hitelkártya, hiszen az Auchan MasterCard® PayPass-odat használhatod az Auchan áruházakban és benzinkutakon, illetve bármilyen más üzletben is, ahol bankkártyás fizetésre van lehetőség, bel-, és külföldön egyaránt, sőt akár az interneten is!

A hitelkártyáddal bármikor:

 • egyszerűen vehetsz fel készpénzt bármely MasterCard® elfogadó ATM-nél vagy bankpénztárban,
 • érintés nélküli fizetési technológiával is fizethetsz,
 • hitelkártyád hitelkeretének terhére utalhatsz is összeget a saját bankszámládra.

Tudd biztonságban Auchan hitelkártyádat SMS szolgáltatással!

Ha a hitelkártya funkcióit kipróbáltad már és kedveled, az SMS szolgáltatásunk sem fog csalódást okozni. Ennek segítségével könnyen naprakész maradhatsz a költéseidet illetően, hiszen követheted az Auchan kártyáddal végrehajtott 5 000 Ft feletti tranzakcióidat, amelyekről közvetlenül a vásárlás után tájékoztatunk SMS-ben. Ebben az üzenetben nem csak a tranzakció részleteiről értesítünk, hanem az aktuális egyenlegedről is. Az SMS értesítés kiterjed a készpénzfelvételre is: minden ilyen alkalomról értesítünk. Sikeres és sikertelen vásárlásairól is informálunk SMS-ben, amely különösen hasznos lehet akkor, ha elhagytad a kártyádat és tartasz tőle, hogy illetéktelenek próbálják használni.
Igényeld SMS szolgáltatásunkat telefonon a 06 1 888 0000 telefonszámon, vagy személyesen bármely Auchan áruházban megtalálható Pénzügyi Sarokban, esetleg a Netbankon keresztül.


Mi a különbség az SMS szolgáltatás és az SMS-ben kérhető szolgáltatások között?

A fent részletezett „SMS szolgáltatás” nem egyenlő az „SMS-ben kérhető szolgáltatásokkal”. Ez utóbbi egy olyan lehetőség, amely során egy egyszerű SMS üzenettel, a megfelelő betűkódokat használva igénybe veheted az alábbi szolgáltatásokat, amelyeknek egyike maga az „SMS szolgáltatás” igénylése.


SMS-ben kérhető szolgáltatások és azok igénylésének menete

sms szolgaltatas auchan hitelkartyadhoz iphone icon 420x280

Küldj egy SMS-t a 06 30 344 40 24 számra, a következő forma szerint. Fontos, hogy az információk között mindig hagyj egy szóközt, és az alább feltüntetett kétjegyű betűkódon kívül csak számok szerepeljenek az üzenetben!
Például: IG 1234 5678 19880623

Az alábbi példák szerint a „+” jelek helyére tehát a gyakorlatban mindig szóközt üss!

 • SMS szolgáltatás igénylése (IG):
  IG+kártyaszám+hitelügylet azonosító+születési dátum (ééhhnn)

 • Hitelkártya aktiválása SMS-ben (KS):
  KS+telekód+ kártyaszám+születési dátum (ééhhnn)+adószám utolsó 4 számjegye

 • Egyenleglekérdezés SMS-ben (EG):
  EG+telekód+kártyaszám

 • Átutalás lakossági bankszámlájára SMS-ben (AT):
  AT+telekód+kártyaszám+bankszámlaszám+összeg

 • Hitelkeret emelésének kérése SMS-ben (HK):
  HK+telekód+kártyaszám+igényelt hitelkeret

 

Ha szeretnéd az Auchan hitelkártya előnyeit és kényelmét hiánytalanul élvezni, ne mellőzd az SMS funkciót sem, hiszen segít gördülékennyé és egyszerűvé tenni hitelkártyád használatát. Próbáld ki a fentieket és ha segítségre van szükséged, fordulj bizalommal az Oney munkatársaihoz!

 

 

 

 

Az Auchan kártya THM értéke 36,83% (375 000 Ft; 1 év). A hitelkártya kibocsátója az Oney Kft. Az Oney Magyarország Zrt., amely a hitelkeretet tartja rendelkezésre, a hitelbírálat jogát fenntartja.
A készpénz átutalási szolgáltatás kizárólag Auchan kártyával (hitelkártya) vehető igénybe, melynek díja belföldön a tranzakció összegének 1%-a, de minimum 300 Ft. SMS szolgáltatás díja: 200 Ft/hó.
Az Oney Netbank szolgáltatás minden érvényes hitelszerződéssel rendelkező Oney ügyfél számára elérhető. A Netbank használata ingyenes, igénybevétele előzetes regisztrációhoz kötött. További információk az Auchan Pénzügyi Sarokban.

Képforrás:pexels.com

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok