A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

 • Egy napon busásan megtérül majd a hulladékgazdálkodás
  Írta: Okos Anna, 2020. október 22., 15:32
  Értékelés:
  (0 szavazat)
  Egy napon busásan megtérül majd a hulladékgazdálkodás

  A hulladék kezelése egyes társadalmaknak problémát jelent, míg máshol egy nem elhanyagolható bevételi forrást teremt. Így van ez Indiában is, ahol a hulladékgyűjtés és -válogatás emberek millióinak egyetlen megélhetését jelenti. Egy start-up azt tűzte ki céljául, hogy tisztességesebbé és hatékonyabbá tegye ezt a munkát.

  Tovább...

Végre egy Neked való személyi kölcsön!

Írta: Okos Anna 2018. február 23., 14:24
Értékelés:
(2 szavazat)

 

Miért gondoljuk ismeretlenül, hogy neked való megoldás az Oney személyi kölcsöne? Azért, mert személyre szabható paraméterekkel bír, amelyekkel megalkothatod a saját magad számára legideálisabb konstrukciót. Lépj egyet a legnagyobb terveid felé vezető úton!

Végre szeretnél kiteljesedni az otthon (sz)építésben, lakásvásárlás vagy -felújítás előtt állsz? Bővül a család és nem fér el a gyerekülés a régi autóban? Vagy nagyon előreszaladtunk, hiszen éppen álmaid karrierje felé lépnél egyet azzal, hogy új tanulmányokba kezdesz?

Bárhogyan is legyen, biztosan vannak olyan céljaid, amelyeket meg szeretnél valósítani a közeljövőben. A legtöbb esetben két tényező gátolhat meg ebben: a félelmeid és az anyagiak. Az előbbi leküzdéséhez bátorságot, az utóbbi áthidalásához pedig kedvező lehetőséget kívánunk neked, és ajánljuk magunkat: tarts velünk, és tudj meg többet a szabad felhasználású személyi kölcsönünkről, amely megoldást adhat a kezedbe!

vegre nekedvalo szemelyi kolcson ecset

10 ok, amiért jó döntés az Oney személyi kölcsöne

 • A pénztárcádhoz hangolható - 300 000 - 6 000 000 Ft között igényelheted.
 • A céljaidhoz igazítható - felhasználhatod lakásfelújításhoz, autóvásárláshoz, háztartási gépekhez, esküvőhöz, utazáshoz, de még a tanulmányaidhoz is.
 • Az igényléséhez nem állítunk eléd minimum jövedelem-elvárást.
 • A futamidő rugalmas (12 hónaptól 84 hónapig).
 • A havi törlesztő-részlet végig változatlan marad.
 • Forint alapú, így nem fenyeget árfolyamkockázat.
 • Nem kell az Oney-hoz utalnod a jövedelmedet.
 • Az igényléséhez nem szükséges új bankszámlát nyitnod, tehát nem kell tartanod a bankváltással járó kellemetlenségektől.

vegre nekedvalo szemelyi kolcson auto

Ha az Oney személyi kölcsönét választod, további előnyökre számíthatsz, amelyekkel kevesen versenyezhetnek: mi időt spórolunk neked!

- Elérhetőek vagyunk a banki nyitvatartási időn túl is.

- Akár 1 órán belül elbíráljuk a hitelkérelmedet!

- Online is igényelheted, így nem kell időt veszítened az utazással (emellett ezen a 19 értékesítési ponton is állunk a rendelkezésedre)

 

 

Ha már régóta rágódsz azon, hogy bele merj-e vágni a kölcsön-igénylésbe, ne hagyd tovább porosodni a terveidet! Tudj meg többet a szabad felhasználású személyi kölcsönről, az igénylés feltételeiről és a szükséges dokumentumokról a Gyakran Ismételt Kérdések között!

 

 

 

Reprezentatív példa 1 000 000 Ft alatti kölcsönre: Hitel összege: 500 000 Ft, Hitelkamat mértéke és típusa: 15.72 %, fix kamatozású; Hitel futamideje: 36 hónap; Teljes hiteldíj mutató: 16,90 %; A törlesztőrészlet havi összege: 17 509 Ft; Fizetendő teljes összeg: 630 324 Ft; Hitel teljes díja: 130 324 Ft.
Reprezentatív példa 1 000 000 Ft feletti kölcsönre: Hitel összege: 3 000 000 Ft, Hitelkamat mértéke és típusa: 10.39 %, fix kamatozású; Hitel futamideje: 60 hónap; Teljes hiteldíj mutató: 10,89 %; A törlesztőrészlet havi összege: 64 318 Ft; Fizetendő teljes összeg: 3 859 080 Ft; Hitel teljes díja: 859 080 Ft.
A kamat és a THM értéke a futamidő és az igényelt hitelösszeg függvényében változó. Az Oney Magyarország Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelajánlat részletes feltételeiről tájékozódjék az Általános és egyedi szerződésben, valamint a Hirdetményben foglaltakból. További részletekért látogasson el a www.oney.hu oldalra vagy hívja a +36 80 183 183 telefonszámot.

THM: 16,90%;10,89%

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok