ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Az alábbi oldalon mindig naprakész információkat talál a koronavírussal kapcsolatos, fizetési moratóriumot érintő változásokról, aktualitásokról, valamint elérhető ajánlatainkról.

Csekk

Felhívjuk a figyelmét, hogy a csoportos beszedési megbízással törlesztett fogyasztási hitelek (áruhitelek és személyi kölcsönök) esetében az áprilisban esedékes törlesztő részlet összegével NEM terheljük meg automatikusan az Ön folyószámláját. Amennyiben továbbra is folytatni szeretné a hiteltörlesztést, úgy a törlesztő részletét eseti átutalással vagy postai sárga csekken tudja rendezni a megadott fizetési határidőig.

Amennyiben a csekkes megoldást választja, úgy a csekken található QR kód segítségével tudja törlesztőrészletét befizetni.

CSEKK QR

Amennyiben ezt iCsekk alkalmazással szeretné megtenni, úgy kövesse az alábbi lépéseket:

Az alkalmazásba belépve - vagy első alkalom után egy gyors regisztrációt követően -, kérjük kövesse a következő lépéseket:

  • A „QR-kódos befizetés” menüpont választása esetén az alkalmazás megnyitja mobiltelefonja kameráját. A sikeres kódbeolvasáshoz fontos, hogy fényképezés közben a mobilkészülékét a csekken található QR-kód fölé tartsa, hogy a kód a teljes képernyőn látható és árnyékmentes legyen. Ezt követően a beolvasás automatikusan megtörténik.
  • Amennyiben a dekódolás sikeresen megtörténik, mobiltelefonja képernyőjén megjelennek a csekk fontosabb adatai.
  • Ezt követően számláját azonnal fizetheti, vagy akár el is tárolhatja későbbi fizetésre. Utóbbi esetben a számla a „Várakozó számlák” menüpontban lesz elérhető. Kérjük, ne feledje a teljesítési határidő előtt befizetni várakozó számláját.

 

Amennyiben Simple alkalmazással szeretné befizetni, úgy kövesse az alábbi lépéseket:

  • Az alkalmazásban Simple fiókjába bejelentkezve nyissa meg a Csekkbefizetést.
  • Olvassa be a kamerával a csekken lévő QR kódot (ehhez engedélyezni kell az alkalmazás számára a kamerához való hozzáférést).
  • Válassza ki a bankkártyát, amivel fizetni szeretne.
  • Ellenőrizze az alkalmazásban a tranzakciót.

Ha további kérdése lenne, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok