ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Nyilatkozat hiteltörlesztés folytatásához

Az ONEY Magyarország Zrt.-vel, valamint az ONEY Kft.-vel fennálló, a Moratórium II. törvény (637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelettel módosított 2020. évi CVII. törvény) hatálya alá tartozó alábbi hitel- és kölcsönszerződése(i)m vonatkozásában - a kapott általános tájékoztatás áttanulmányozását követően – az alábbi nyilatkozatokat teszem.

Kérjük a lenti nyilatkozatot értelemszerűen töltse ki amennyiben:

 
Gyűjtő szekció

Ha a hitel- vagy kölcsönszerződése a fizetési moratórium hatálya alá tartozott és a 2020. december hónapra esedékes törlesztőrészletét megfizette, de a jövőre nézve mégis élni kíván a fizetési moratóriummal, úgy a fizetési moratórium igénybevételére vonatkozó szándékát akkor is előre be kell jelentenie a Társaságunkhoz.

Születési dátum*

Kijelentem, hogy az Oney Magyarország Zrt.-vel (illetve adott esetben az ONEY Kft.-vel) 2020. március 18. napján már fennálló összes hitel/kölcsönszerződésemet az eredeti szerződési feltételek szerint kívánom a jövőben is teljesíteni, és nem kívánok élni a 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelettel módosított 2020. évi CVII. törvény értelmében a törlesztőrészletek megfizetése felfüggesztésének lehetőségével.

Kijelentem, hogy az Oney Magyarország Zrt.-vel (illetve adott esetben az ONEY Kft.-vel) 2020. március 18. napján már fennálló összes hitel/kölcsönszerződésem vonatkozásában élni kívánok a 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelettel módosított 2020. évi CVII. törvény értelmében a törlesztőrészletek megfizetésének felfüggesztésével.

Kijelentem, hogy az Oney Magyarország Zrt.-vel (illetve adott esetben az ONEY Kft.-vel) 2020. március 18. napján már fennálló alábbi hitel/kölcsönszerződésemet az eredeti szerződési feltételek szerint kívánom a jövőben is teljesíteni, és nem kívánok élni a 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelettel módosított 2020. évi CVII. törvény értelmében a törlesztőrészletek megfizetése felfüggesztésének lehetőségével.

Kijelentem, hogy az Oney Magyarország Zrt.-vel (illetve adott esetben az ONEY Kft.-vel) 2020. március 18. napján már fennálló, alábbi hitel/kölcsönszerződése(i)m vonatkozásában élni kívánok 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelettel módosított 2020. évi CVII. törvény értelmében a törlesztőrészletek megfizetésének felfüggesztésével.

Mi történik a nyilatkozat megtétele után?

A moratórium időtartama alatt meg nem fizetett tőkét, kamatot és díjakat a moratórium lejártát követően kell megfizetni, a hitel törlesztőrészlete azonban a moratóriumot követően sem emelkedhet, így várhatóan a személyi kölcsön és az áruhitel futamideje meg fog meghosszabbodni. A futamidő hosszabbodás időtartama függ attól, hogy hány havi törlesztőrészlet nem került befizetésre a moratórium alatt, valamint, hogy mekkora a hitel eredeti törlesztőrészlete. A hitelkártya esetében a fizetési moratórium időszaka alatt felhalmozódott halasztott kamat- és díj összegét a moratóriumot követően havonta, egyenlő részletekben kell majd megfizetni.

Döntését a moratórium időszaka alatt bármikor megváltoztathatja.

Amennyiben az Ön jövedelmi, vagyoni helyzete lehetővé teszi, akkor azt javasoljuk, hogy folytassa törlesztőrészleteinek befizetését a továbbiakban is, ezáltal folyamatosan csökken a fennálló tartozása, futamideje pedig nem kerül meghosszabbításra. Amennyiben a törlesztőrészletek tovább fizeti, akkor is bármikor dönthet úgy a moratórium időszaka alatt, hogy él a fizetési haladékkal.

 

További kérdése lenne?
Gyakran Ismételt Kérdések