phonemailmap

 

Tájékoztatás az Oney Netbank felhasználók számára

Az Oney Magyarország Zrt. (Oney) aktív hitelszámláinak kezelését 2022. november 1-től a Magyar Cetelem Zrt. (Cetelem) végzi.

Az Oney Netbank szolgáltatása az átadással egyidőben megszűnik, a hiteleivel kapcsolatos ügyintézést a továbbiakban a Cetelem Netbank rendszerében végezheti.

Már regisztrált az Oney Netbankba?

Amennyiben Ön már regisztrált az Oney Netbankba, regisztrációja a Cetelem Netbankba is érvényes lesz, nem szükséges újra regisztrálnia. Kérjük, keresse fel Bankunk weboldalát www.cetelem.hu címen, és kattintson a jobb felső sarokban a Netbank gombra. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az első bejelentkezését követően meg kell változtatnia jelszavát!

Volt már Cetelem hitele is?

Amennyiben Ön a Cetelem Netbanknak is regisztrált felhasználója, úgy a továbbiakban is Cetelemes ügyfélazonosítójával léphet be a Netbankba. Oney-s ügyfélazonosítója ez esetben érvényét veszti. Szintén nem használható a későbbiekben az Oney-nál beállított vásárlási jelszó, hanem a Cetelem Netbankban beállított jelszavával erősítheti majd meg online vásárlásait. A továbbiakban minden, a Cetelem által átvett hiteléről itt tájékozódhat.

Ha meg szeretné változtatni a Netbank belépési jelszavát vagy az online vásárlási jelszavát, a Netbank belépés után a jobb felső sarokban található „Beállítások” link alatt kattintson a „Jelszavak” menüpontra, ahol azonnal módosíthatja az adatait.

Ha problémát észlelt a belépés során, olvassa el segédletünket a www.cetelem.hu/netbank-belepesi-segedlet címen. További problémák esetén forduljon hozzánk bizalommal online ügyfélszolgálatunkon keresztül a www.cetelem.hu/kapcsolat címen, ahol várakozás nélkül intézheti ügyeit, például érdeklődhet a törlesztésről, tartozása összegéről, kérhet igazolást, jelezheti előtörlesztési igényét.

Miért használja a Cetelem Netbankot?

Javasoljuk, hogy hitelkártyája naprakész, pontos működése, felhasználható egyenlegének azonnali lekérdezése, a havi számlakivonat egyszerű megtekintése és letöltése, és hiteleinek könnyebb, gyorsabb nyomon követése érdekében regisztráljon a Cetelem Netbankba. Ha eddig nem használta az Oney Netbank szolgáltatását, a Cetelem Netbank felületre regisztrációt követően léphet be.

Üdvözlettel,
Magyar Cetelem Zrt.,
és
Oney Magyarország Zrt.