A fizetési moratóriummal és elérhető ajánlatainkkal kapcsolatban minden kapcsolódó, friss információt ezen az oldalon ér el: www.oney.hu/koronavirus

ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Az Oney forint alapú személyi kölcsöne teljes szabadságot biztosít Önnek

 

Gyors és hatékony megoldást keres tervei
megvalósításához? Akkor itt jó helyen jár!

Az Oney forint alapú személyi kölcsöne teljes szabadságot biztosít Önnek, hiszen a kölcsön összegét bármire felhasználhatja: lakásvásárlásra vagy felújításra, autóvásárlásra, családi eseményekre, utazásra, orvosi kezelésre.

Személyi kölcsön előnyei

Tegyen egy lépést álmai felé!

Pénztárcájához igazítható kölcsön, a futamidő végéig változatlan havi törlesztő részlettel. Sokféle célra felhasználható, legyen az lakásfelújítás vagy korszerűsítés, autóvásárlás, tartós fogyasztási cikkek vásárlása, esküvő vagy utazás. Az Oney Személyi Kölcsönt gyorsan és egyszerűen igényelheti.

THM 6,9%-tól*!

 • forint alapú személyi kölcsön, nincs árfolyamkockázat
 • kényelmes, az Önnek legmegfelelőbb módon igényelhető (telefonon, interneten, személyesen az Auchan Pénzügyi Sarkokban)
 • rejtett díjak és költségek nélkül
 • nem szükséges számlanyitás vagy jövedelem átutalás
 • biztonságos, fix törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt
 • személyre szabható, választható hitelösszeg 400 000 Ft és akár 9 900 000 Ft között
 • rugalmas futamidő 12 hónaptól akár 84 hónapig
 • kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető
 • biztonsága érdekében hitelfedezeti biztosítás köthető

Néhány ötlet, milyen céljait érheti el az Oney személyi kölcsönnel:

 
 
 
 
 
 
 
 

Háztartási gép:

Hitelösszeg: 1 000 000 Ft
Kamat: 15,72%
Futamidő: 36 hónap
THM: 16,90%

Tanulmányok:

Hitelösszeg: 3 000 000 Ft
Kamat: 10,39%
Futamidő: 60 hónap
THM: 10,89%

Autóvásárlás:

Hitelösszeg: 3 000 000 Ft
Kamat: 10,39%
Futamidő: 60 hónap
THM: 10,89%

Orvosi kezelés:

Hitelösszeg: 600 000 Ft
Kamat: 15,72%
Futamidő: 48 hónap
THM: 16,90%

Utazás:

Hitelösszeg: 700 000 Ft
Kamat: 15,72%
Futamidő: 36 hónap
THM: 16,90%

Felújítás:

Hitelösszeg: 2 000 000 Ft
Kamat: 18,29%
Futamidő: 72 hónap
THM: 19,90%

Családi esemény:

Hitelösszeg: 900 000 Ft
Kamat: 15,72%
Futamidő: 36 hónap
THM: 16,90%

Lakásvásárlás:

Hitelösszeg: 3 600 000 Ft
Kamat: 15,72%
Futamidő: 30 hónap
THM: 16,90%

Nincsenek rejtett költségek

Nincs szükség számlanyitásra

Nincs szükség jövedelem átutalásra

Végig fix

Rugalmasan személyre szabható

Hogyan igényelhető

* A 6,9% THM 5 000 000 Ft és 6 000 000 Ft közötti hitelösszegnél, valamint 12-23 hónap futamidő kiválasztása esetén érhető el. A futamidő 400 000 Ft és 499 999 Ft közötti hitelösszeg esetén 12-47 hónap, 500 000 Ft és 1 000 000 Ft közötti hitelösszeg esetén 12-71 hónap, 1 000 001 Ft és 6 000 000 Ft közötti hitelösszeg esetén 12-84 hónap, 6 000 001 Ft és 9 900 000 Ft közötti hitelösszeg esetén 24-84 hónap, a kamat és a THM értéke a futamidő és az igényelt hitelösszeg függvényében változó. Az ONEY Magyarország Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja.

 

 

 

Ne hagyja, hogy kölcsöne védtelen legyen!
Igényeljen hitelfedezeti biztosítást!

 

Gyakran ismételt kérdések

Mit kell tennem, ha adataimban változás történt?

Személyi adataiban történt változásokat (pl. lakcímváltozás, névváltozás) minden esetben írásban jelezze ügyfélszolgálatunk felé. Kérjük, hogy a változás bejelentése mellé csatolja a változást igazoló okmányok fénymásolatát is. A változás bejelentő lapot eljuttathatja munkatársaink részére személyesen bármely Auchan áruházban található Pénzügyi Sarokban vagy postai úton. Levelezési címünk: Oney Magyarország Zrt. 1539 Budapest Pf.: 691.

Kötelező-e a hitelfedezeti biztosítás?

Személyi kölcsön igénylése esetén a hitelfedezeti biztosítás nem kötelező, de annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát, ajánljuk, hogy éljen a lehetőséggel. A hitelfedezeti biztosítás egy extra szolgáltatás, mely bizonyos esetekben mentesítheti Önt a törlesztőrészlete megfizetése alól. Részletes információkat biztosítási tájékoztatónkban talál.

Mi történik akkor, ha valaki nem tud tovább törleszteni?

Előfordulhat, hogy olyan váratlan esemény – baleset, munkahely elvesztése – történik, ami miatt nem tudja tovább törleszteni hitele hátralévő részleteit. Amennyiben Ön rendelkezik hitelfedezeti biztosítással, lehetőségeiről tájékozódjék a biztosítási tájékoztatóból, és vegye fel a kapcsolatot a biztosítóval. Amennyiben nem rendelkezik hitelfedezeti biztosítással, hívja Bankunkat és munkatársaink segítenek megoldást találni. Telefonszámunk: (06-1) 888-0000

Milyen dokumentumokra van szükség az igényléshez?

IGÉNYLÉSHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

 • Érvényes személyazonosságot igazoló dokumentum: régi típusú személyigazolvány valamennyi bejegyzést tartalmazó oldala, új típusú személyigazolvány, lakcímkártya vagy új típusú vezetői engedély
 • Érvényes adókártya
 • Utolsó havi lakossági folyószámlakivonat, mely összegszerűségében és jogcímékben is egyértelműen azonosítható módon tartalmazza a munkabér átutalást
 • Tartózkodási címről 2 hónapnál nem régebbi közüzemi számla: villany-, telefon- vagy gázszámlalevél és csekkbefizetési szelvény
 • Azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő a kölcsön folyósítását kéri
 • Egy hónapnál nem régebbi munkáltatói igazolás, ugyanazon munkáltatónál eltöltött minimum 3 hónapos munkaviszonyról

HA ÖN NYUGDÍJAS:

 • Érvényes személyazonosságot igazoló dokumentum: régi típusú személyigazolvány valamennyi bejegyzést tartalmazó oldala, új típusú személyigazolvány, lakcímkártya vagy új típusú vezetői engedély
 • Érvényes adókártya
 • Utolsó havi lakossági folyószámlakivonat, mely összegszerűségében és jogcímékben is egyértelműen azonosítható módon tartalmazza a nyugdíj átutalást
 • Tartózkodási címről 2 hónapnál nem régebbi közüzemi számla: villany-, telefon- vagy gázszámlalevél és csekkbefizetési szelvény
 •  Nyugdíjas igazolvány és utolsó havi nyugdíjszelvény

Milyen feltételeknek kell megfelelni az igényléshez?

 IGÉNYLÉS FELTÉTELEI

 • deviza belföldi személy
 • betöltötte 22. életévét
 • magyarországi állandó lakcím
 • munkaviszonyból (min. 3 hónap) vagy nyugdíjból származó igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
 • vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség a tartózkodási címén vagy a munkahelyen.

Milyen pénznemben igényelhetek személyi kölcsönt?

Forint alapú személyi kölcsönt igényelhet.

Mi az a KHR? (régi nevén BAR)

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) - régebbi nevén Bankközi Adós-és Hitelinformációs Rendszer (BAR) - egy olyan negatív adóslista, melyet a pénzintézetek közösen tartanak fenn, hogy kiszűrjék a megbízhatatlan adósokat, valamint azokat, akik csalást vagy bűncselekményt követnek el a pénzintézetek kárára. Ehhez a listához az összes pénzintézet hozzáfér, mivel mindegyikük alapvető érdeke, hogy hiteligénylésnél az összes szereplő státuszát megvizsgálják a KHR-ben.

A következő okokból kerülhet fel valaki a KHR listára:

 1. Hitelmulasztás

Azaz, ha valamely pénzintézettől felvett hitelét nem törlesztette megfelelően, és 90 napon keresztül a minimálbérnél magasabb összegű lejárt tartozása van. A hitel összes, adóssal azonos jogú szereplője (kezes, adóstárs) szintén felkerülhet a KHR-re a zálogkötelezett kivételével, mivel ő csak a felajánlott fedezetével (pl. ingatlan) felel a tartozásért.

A bankok különböző feltételeket támasztanak a KHR listán szereplőkkel szemben, attól függően, hogy mint potenciális adós milyen státusszal rendelkezik:

Aktív státusz

Aktív státuszú, ha 90 napot meghaladó, a minimálbérnél magasabb összegű lejárt tartozása van. A napok számlálása azon a napon indul el, amikor meghaladta a minimálbér összegét a fizetési késedelem. Aktív KHR listásoknak egyik pénzintézet sem nyújt hitelt. Addig marad aktív, ameddig:

 • a teljes tartozást kifizetésre nem kerül,
 • vagy a pénzintézet érvényesíti követelését a fedezeten (elárverezés),
 • vagy a szerződés átütemezése megtörténik (pl. futamidő hosszabbítása, törlesztés módjának megváltoztatása).

Passzív státusz

Akkor kerül valaki passzív státuszba, ha aktív volt, de tartozást kiegyenlítette, vagy a pénzintézet érvényesítette a követelését, vagy a hitelszerződést átütemezte. Ebben a státuszban maximum egy évig maradnak az adósok, aztán törlésre kerülnek a KHR listáról.

A behajthatatlan tartozások (melyeket például a bank már leírt) továbbra is 5 évig maradnak a rendszerben.

Milyen módon lehet fizetni a havi törlesztőrészleteket?

Az alábbi törlesztési módok lehetségesek:

 • Csoportos beszedési megbízás
 • Postai csekk
 • Átutalás saját lakossági folyószámláról

Milyen költséget tartalmaz és melyeket nem a THM?

A THM tartalmazza a fogyasztó által a hitelszerződés kapcsán fizetendő összes díjat (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget és adót), valamint a hitelhez kapcsolódó járulékos szolgáltatások költségeit, ha a hitelező a szolgáltatás igénybevételét a hitelszerződés megkötéséhez előírja.

Nem tartalmazza:

 • a késedelmi kamatot,
 • a hitel futamidejének meghosszabbítási (prolongálás) költségeit,
 • az egyéb olyan fizetési kötelezettségeket, amely a szerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítésből származik,
 • a közjegyzői díjat,
 • kapcsolt hitelszerződés esetén a fogyasztó által a termékek és szolgáltatások megvételéért fizetett díjat, a számlavezetés és a készpénz-helyettesítő fizetési eszköz használatának költségeit és a fizetési műveletekkel kapcsolatos egyéb költségeket, ha a számla fenntartását a hitelező nem írja elő az adott hitelszerződéshez és költségeit a fogyasztóval kötött szerződésben egyértelműen és külön feltüntették.

Mennyibe kerül az előtörlesztés?

Díjmentes amennyiben az előtörleszteni kívánt összeg 12 hónap alatt, egy alkalommal a 200.000,- Ft összeget nem haladja meg.

Az előtörleszteni kívánt összeg 1 %-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartam az 1 évet meghaladja.

Az előtörleszteni kívánt összeg 0,5 %-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartam az 1 évet nem haladja meg.

Az előtörlesztési díj nem haladhatja meg az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartamra fizetendő hitelkamat összegét.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
További információkért kattintson ide: https://www.oney.hu/jogi-tudnivalok