phonemailmap

Szabadon felhasználható személyi kölcsön, kiszámítható feltételekkel, a futamidő végéig fix törlesztőrészlettel!
Slide Background

Személyi kölcsön

Pénztárcájához igazítható kölcsön, kiszámítható feltételekkel, a futamidő végéig fix havi törlesztő részlettel. Szabadon felhasználható bármely célra, legyen az lakásfelújítás vagy korszerűsítés, autóvásárlás, tartós fogyasztási cikkek vásárlása, esküvő vagy akár utazás. Nálunk mindezt gyorsan és egyszerűen igényelheted!

Miért az ONEY személyi kölcsönét válaszd?

Image

1. végig fix törlesztő a futamidő alatt

Image

2. rugalmas, bármikor előtörleszthető

Image

3. jövedelem átutalás nélkül igénybe vehető, nem kell, hogy nálunk bankszámlát nyiss

Image

4. nincsenek rejtett költségek, nincs folyósítási díj, nincs hitelbírálati díj

Hitelcélok

Hitelösszeg:
6 000 000 Ft
Kamat: 6,69%**
Futamidő:
23 hónap THM: 6,89%**

Hitelösszeg:
3 000 000 Ft
Kamat: 9,48%**
Futamidő:
60 hónap THM: 9,90%**

Hitelösszeg:
900 000 Ft
Kamat: 15,72%**
Futamidő:
36 hónap THM: 16,90%**

Hitelösszeg:
1 500 000 Ft
Kamat: 15,72%**
Futamidő:
36 hónap THM: 16,90%**

Hitelösszeg:
3 000 000 Ft
Kamat: 9,48%**
Futamidő:
60 hónap THM: 9,90%**

Hitelösszeg:
3 000 000 Ft
Kamat: 9,48%**
Futamidő:
60 hónap THM: 9,90%**

Hitelösszeg:
600 000 Ft
Kamat: 15,72%**
Futamidő:
48 hónap THM: 16,90%**

Aktuális ajánlatok

Igényelj ONEY személyi kölcsönt kedvező kamatozással, és váltsd valóra terveidet most!

SZEMÉLYI KÖLCSÖN
kalkulátor
Hitelösszeg:
-
+
Futamidő:
-
+
Törlesztőrészlet:ihitelfedezeti biztosítással
-
+
Fizetendő teljes összeg
THM
Reprezentatív példa i

Hogyan igényelhető?

Image

1. Válaszd ki, melyik konstrukciót szeretnéd igénybe venni

Image

2. Készítsd elő és vidd magaddal a dokumentumokat, melyeket itt találsz

Image

3. Kollégáink segítségével a Pénzügyi Sarokban kényelmesen elindíthatjátok az igénylést

Image

4. Pozitív hitelbírálat esetén hamarosan számládra is kerül az igényelt összeg!

Image

1. Válaszd ki, melyik konstrukciót szeretnéd igénybe venni

Image

2. A 06 80 183 183 telefonszámon kollégáink pár perc alatt felmérik a lehetőségeidet a számodra legjobb konstrukció alapján

Konstrukciók

Fontos számodra a kiszámíthatóság? Igazítsd kölcsönödet pénztárcádhoz és válaszd Végigfix konstrukciónkat, a futamidő lejártáig fix törlesztőrészlettel és kamattal.

Felújítanád családi házadat, korszerűsítenéd lakásodat, régóta álmodozol egy utazásról, az autódat is lecserélnéd? Álmodj nagyot az Oney személyi kölcsönével és valósíts meg több beruházást is egyszerre! Mindezt számlanyitás és jövedelemátutalás nélkül, a futamidő végéig fix törlesztőrészlettel.

Szintén érdekelhet

Auchan kártya

Auchan kártya

Hitel- és pontgyűjtő kártya egyben, számos fizetési lehetőséggel
Bővebben

Áruhitel

Áruhitel

Forint alapú, fix kamatozású áruhitel könnyedén, bármelyik Auchan áruházban
Bővebben

Biztosítások

Biztosítások

Tudd biztonságban készülékeidet a gyártói garancia lejárata után is!
Bővebben

*5 000 000 Ft és 6 000 000 Ft hitelösszeg között, valamint 12-23 hónap futamidő esetén a THM: 6,9%. A kamat és a THM mértéke a futamidő és az igényelt hitelösszeg függvényébenváltozó.

A maximális felvehető hitelösszeg 9 900 000 Ft.

A kölcsön mellé opcionálisan igényelhető hitelfedezeti biztosítás, melynek díját annak igénylése esetén a törlesztő részletek magukban foglalják. A THM (teljeshiteldíj mutató) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Az ONEY Magyarország Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelajánlat részletes feltételeiről tájékozódjék az általános szerződési feltételek, azegyedi szerződés, valamint a vonatkozó Hirdetmény tartalma alapján.

**Reprezentatív példa 1 000 000 Ft feletti hitelösszeg esetén: Hitel teljes összege: 3 000 000 Ft; Hitelkamat mértéke és típusa: 10,39% (fix havi kamatozású); Hitel futamideje: 60 hónap; THM: 10,89%; Törlesztőrészlet havi összege: 64 318 Ft; Fizetendő teljes összeg:3 859 080 Ft; Hitel teljes díja: 859 080 Ft.

**Reprezentatív példa 1 000 000 Ft alatti hitelösszeg esetén: Hitel teljes összege: 500 000 Ft; Hitelkamat mértéke és típusa: 15,72% (fix havi kamatozású); Hitel futamideje: 36 hónap; THM: 16,90%; Törlesztőrészlet havi összege: 17 509 Ft; Fizetendő teljes összeg:630 324 Ft; Hitel teljes díja: 130 324 Ft.

Gyakran ismételt kérdések

Auchan Garancia

Értékes műszaki eszközt, készüléket vásároltam az Auchan áruházban, hogyan gondoskodhatok a biztonságáról?

Az Auchan Garancia olyan szolgáltatás, amely az Auchan áruházban vásárolt műszaki cikkekre, készülékekre, azok fajtája, használati jellege szerint jellemző kockázatokra nyújt testre szabott védelmet:

A háztartási gépekre és informatikai eszközökre általában 1-2 éves garanciát adnak a gyártók, de bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárta után hibásodik meg a készüléke. Az Auchan Garancia a gyári garancián túl kiterjesztett termék garanciaszolgáltatást nyújt.
A háztartási szórakoztató eszközök (például televíziók, audio készülékek) esetében az Auchan Garancia a kiterjesztett termék garanciaszolgáltatáson túl a baleseti meghibásodásokra is fedezetet nyújt, így például egy készülék feldöntése, leesése, vagy egy televízió képernyőjének törése is védelem alatt áll.
A mobiltelefonok, a tabletek és egyéb hordozható eszközök (például laptop, fényképezőgép) esetében a lopás, illetve rablás kockázata mellett a baleseti meghibásodás jelenti a legnagyobb veszélyt, például a készülék leejtése során. Az Auchan Garancia ezeket a kockázatokat fedezi.

Mikortól nyújt fedezetet az Auchan Garancia?

A kiterjesztett garancia biztosítási fedezet a gyári garancia lejártát követő napon indul, így Ön a lehető leghosszabb ideig élvezheti a biztonságot.

A baleseti meghibásodás és a lopás/rablás kockázatokat már a vásárlás másnapjától vállalja a biztosító, hiszen a biztosítás nélkül már az első évben is téged fenyegetnék ezek a veszélyek.

Auchan Garancia csomagok

Háztartási nagygépek (19.990 – 1.000.000 forint vételár között), melyekre kiterjesztett garancia biztosítást köthetsz: mosógép, szárítógép, mosogatógép, hűtőszekrény, fagyasztó, borhűtő, sörcsapoló, jégkészítő, tűzhely, főzőlap, sütő, elszívó, mobil fűtés, pára elszívó, párásító, légtisztító, mobilklíma, mobil ventilátor, kerti gépek, villanybojler

Háztartási kisgépek (19.990 – 300.000 forint vételár között), melyekre kiterjesztett garancia biztosítást köthetsz: mikrosütő, kenyérsütő, turmixgép, kukta, pároló, konyhai robotgép, fritőz, gofri sütő, hús grill, porszívó, gőztisztító, kávégép, kenyérpirító, gőzállomás, gyümölcscentrifuga, vasaló, varrógép, borotva, hajvágó, epilátor, villanófényes szőrtelenítő, elektromos fogkefe, hajvasaló, hajsütővas, manikűr-pedikűr gép, személymérleg, konyhai mérleg, medence porszívó, medence vízforgató

TV és audio termékekre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között) a kiterjesztett garancia mellé baleseti meghibásodás fedezetet is választhatsz: TV, projektor, házimozi, hangfal-hangszórók (sound bar, speaker dock, boombox, stereo shelf system is), DVD/Blu-Ray lejátszó/felvevő, digitális dekóder, Hi-Fi erősítő és vevő, autós Hi-Fi

Mobiltelefonokra és tabletekre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között) baleseti meghibásodás mellé lopás / rablás fedezetet is választhatsz: mobiltelefon, okostelefon, tablet

Informatikai eszközökre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között) kiterjesztett garancia biztosítást köthetsz: asztali számítógép, monitor, nyomtató, szkenner, játék konzol, multimédiás lejátszó

Hordozható eszközökre (19.990 – 1.000.000 forint vételár között) kiterjesztett garancia biztosítást vagy baleseti meghibásodásra szóló biztosítást is választhatsz, ez utóbbit akár lopás / rablás fedezettel is kiegészítheted: laptop, netbook, e-book olvasó, fényképezőgép, vaku és objektív, video kamera, GPS, MP3 és MP4 lejátszó, hordozható játékkonzol.

Mennyi időre vásárolhatom a biztonságot?

Megválaszthatod, hogy a gyári garancián felül 1 vagy 2 éves időtartamra igényeled a biztosítási védelmet.

Mi tegyek, ha a termék gyártója a garancia egy részét regisztrációhoz köti?

Azt javasoljuk, hogy feltétlenül regisztrálj a gyártó által leírtaknak megfelelően, mert így tudod a leghosszabb ideig, folyamatosan biztonságban a megvásárolt terméket. Az Auchan Garancia a regisztrációs időn túl is védelmet nyújt, maximum a termék vásárlásától számított 5. évig.

Megköthetem a biztosítást akkor is, ha hitelre veszem meg a terméket?

Igen, ebben az esetben a szerződést biztosítás díját a törlesztőrészletekbe építve is kifizetheted.

Megköthetem a biztosítást akkor is, ha nem hitelre vásárolom meg a terméket?

Igen, ebben az esetben a biztosítás díját az Auchan pénztárában fizetheted ki.

Kapok kedvezményt, ha Auchan kártyával fizetem a díjat?

Igen, Auchan kártyával történő fizetés esetén 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a szolgáltatást.

Mennyi papírmunka szükséges a biztosítás megkötéséhez?  

A szerződés megkötése egyszerű, az Auchan Pénzügyi Sarokban mindössze egy néhány perces regisztrációt követően egy Elfogadó Nyilatkozat kitöltése után máris biztonságban tudhatod majd új eszközöd, készüléked.

Vállalkozás nevére vett készüléket is biztosíthatok?    

A szerződést csak természetes személyek köthetik meg, így vigyázunk arra, hogy a biztosítás díja kedvező maradjon.

Meghibásodott a termék, mit tegyek?

Ha a gyári garancia még érvényes a termékre, úgy keresd fel a gyártó által ajánlott márkaszervizt.

Ha a gyári garancia már nem érvényes, akkor a meghibásodást követő 2 munkanapon belül, hétköznap 9:00-17:00 óra között jelentsd be a kárt:

ha a szerződésed 2017.07.15-ig kötötted, akkor a (06 1) 501 2387-es információs vonalon,
ha a szerződésed 2017.07.15. után kötötted, akkor a (06 1) 477 4125-ös információs vonalon.
A kár bejelentéséhez szükséged lesz a fedezeti azonosítóra.

Ügyintézőnk a kár rendezése érdekében a káresemény körülményeivel kapcsolatos kérdéseket fog feltenni. A kár bejelentését követően munkatársunk felveszi a javító szervizzel a kapcsolatot, aki egy számodra alkalmas időpontban felméri a meghibásodást.

Összetört, megsérült a termék, mit tegyek? 

A balesetet követő 2 munkanapon belül, hétköznap 9:00-17:00 óra között jelentsd be a kárt:

ha a szerződésed 2017.07.15-ig kötötted, akkor a (06 1) 501 2387-es információs vonalon,
ha a szerződésed 2017.07.15. után kötötted, akkor a (06 1) 477 4125-ös információs vonalon.
A kár bejelentéséhez szükséged lesz a fedezeti azonosítóra.

Ügyintézőnk a kár rendezése érdekében a káresemény körülményeivel kapcsolatos kérdéseket fog feltenni. A kár bejelentését követően munkatársunk felveszi a javító szervizzel a kapcsolatot, aki egy számodra alkalmas időpontban felméri a meghibásodást.

Ellopták vagy elrabolták a terméket, mit tegyek?   

Legfeljebb 24 órán belül tegyél bejelentést, illetve feljelentést a rendőrségen, melynek tartalmaznia kell részletesen az eltulajdonított vagyontárgyakat, és az eltulajdonítás körülményeit.

2 munkanapon belül, hétköznap 9:00-17:00 óra között jelentsd be a kárt:

ha a szerződésed 2017.07.15-ig kötötted, akkor a (06 1) 501 2387-es információs vonalon,
ha a szerződésed 2017.07.15. után kötötted, akkor a (06 1) 477 4125-ös információs vonalon.
A kár bejelentéséhez szükséged lesz a fedezeti azonosítóra.

Mennyi a levonás mértéke a kárkifizetésből?

A 2017.07.15. után létrejött szerződések esetében a biztosító avulás miatt nem von le a kárkifizetésből, önrészt pedig kizárólag a Mobiltelefon és tablet termékkategóriába tartozó termékek esetében alkalmaz, ennek mértéke 10%.

A 2016.07.01-2017.07.15. létrejött szerződések esetében:

Az avulás a termék vásárláskori új értékének annyiszor 1%-a (mobiltelefonok és táblagépek esetében 2,5%-a), ahány megkezdett 30 napos periódus telt el a termék megvásárlása és a biztosítási esemény bekövetkezése között.
Az önrészesedés a termék vételárának 10%-a, mobiltelefonok és táblagépek esetében 25%-a.

Hiteles termék visszamondása esetén hogyan működik a garancia visszatérítés? (3 napon belül és azon túl)    

3 napon belüli elállás esetén az áruház, 3 napon túli elálláskor a biztosító fizeti vissza a biztosítási díjat.

Meghibásodás esetén, ha nem jött ki a szerviz munkatársa kinek jelezzek?

Minden esetben a biztosítóval kell felvenned a kapcsolatot, Ők egyeztetik le a szervizelést.